Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia boleh curi-curi rakam nak dengar suami nyanyi. Kelakar lah Nabila, haha.. ” – Netizen

Video Nabila Razali Curi-Curi Merekod Suaminya Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Mula-Mula Ingat Tak Berjaya. Akhirnya Berjaya Juga Rekod Tanpa Iruwan Sedar. Sweet Sangat Suami Isteri Ni !!

Umum mengetahui Nabila Razali sudah pun mendirikan rumahtangga bersama jejaka pilihan hatinya iaitu Nik Iruwan Nik Izani yang merupakan seorang usahawan. Majlis pernikahan pasangan ini berlangsung pada bulan November lalu dan diadakan di The Chateau Spa & Wellness Resort, Pahang.

Kisah percintaan Nabila hanya dapat dihidu oleh media ketika tarikh perkahwinannya hampir dekat. Sama cantik dan sama padan itu lah dapat digambarkan apabila melihat Nabila dan suami. Terbaru, meninjau di akaun TikTok Nabila, telah dikongsikan video terbaru dirinya bersama Iruwan.

Klik gambar untuk info..

Menerusi video tersebut pasangan ini sedang berada di dalam kereta. Nabila telah meminta suaminya untuk menyanyi lagu kegemaran Nabila yang sedang didengar oleh mereka. Namun Iruwan mengatakan tidak mahu meskipun beberapa kali diminta dan dipujuk oleh Nabila.

Tidak berputus asa, Nabila tetap merakam telatah suaminya yang sedang memandu kereta. Tidak lama selepas itu, secara tidak sengaja Iruwan menyanyi tanpa sedar dirinya sedang dirakam oleh Nabila. Perkongsian video ini menarik perhatian warganet.

Tonton videoΒ  di bawah ini :

@nabila.razalii

One of the many reasons why i’m keeping him 😌 Btw, berjayaaaa hasut dia dgn lagu favorite Bella aherherher.

♬ original sound – Nabila Razali – Nabila Razali

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka menyukai perkongsian video oleh Nabila. Antara komen-komen warganet adalah :

” Dia boleh curi-curi rakam nak dengar suami nyanyi, kelakar lah Nabila, haha.. Spesis laki ku, kalau turn on video, mmg takkan nyanyi la kalau bini dia tak rakam senyap2.. “

” Finally berjayaaaa, hahaha.. Nak lagi candid2 bersemut cmni.. Makin berseri2 Nabila lepas kahwin, suka betul tgk tau.. “

” Kenapa aku senyum sorang2, hahaha sweet dan kelakar.. Nabila buat muka memang tersembur aku gelak tgk, haha.. Adohai.. “

” Saya ade tiket free sapa nak ikut pindah.. dunia ni dia punya.. Tolong lah hormat sikit kami yang masih single2 ni.. Emm tak suka lah cm ni.. “

” Kena rakam sorok2 sbb pemalu orgnya, faham tu.. Semoga rumah tangga korang sentiasa terpelihara oleh Allah.. Kekal bahagia hingga syurga.. “

” Kenapa sy yg tengok ni pun boleh tersenyum2 walaupun sy takde driver.. Huhu lepas tgk video ni sy kena cari juga driver.. “

” Dia buat mata nek ats tu comei g1la hahahahahaha.. Punya tak puas hati tak dapat rakam suami dia nyanyi.. Last dapat jga kan.. “

Klik gambar untuk info..

Wah nakal juga Nabila ni, pandai mengusik suami rupanya. Apa-apa pun kita doakan semoga Nabila terus bahagia bersama Iruwan dan dikurniakan anak-anak yang soleh serta solehah sebagai penyeri rumah tangga mereka, insyaallah.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok nabila.razalii, IG nabila.razali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT