” Nyanyi duduk pun sedap. Dah macam lagu Aina sendiri ini.. ” – Netizen

Aina Abdul Kongsi Video C0ver Lagu Jera Nyanyian Agnes M0nica. Nyanyi Santai-Santai Pun Sedap Suara Aina, Penuh Penghayatan Pulak Itu !!

Penyanyi Aina Abdul sememang terkenal dengan vokalnya yang mantap. Naib Juara AJL35 ini selalu menyanyikan c0ver lagu daripada pelbagai artis mengikut cara dan gayanya yang tersendiri. Aina turut berkebolehan menyanyikan lagu Korea dengan sebutan yang betul.

Meninjau ke laman Instagram miliknya, Aina telah memuat naik satu video cover lagu bertajuk Jera nyanyian Agnes Monica di laman Instagram miliknya. Lagu itu dapat dibawa dengan baik dan penuh penghayatan oleh Aina membuatkan peminatnya turut menjiwai nyanyiannya.

Menerusi kapsyen tulisan Aina, Aina mengatakan bahawa Aina tidak dapat tidur lagi jadi dia mengambil kesempatan menyanyikan lagu tersebut. Diharap semua pengikutnya terhibur dan memberitahu Aina jika mereka mahu Aina membuat full c0ver dan post di channel youtube miliknya.

Yang mengagumkan, Aina menyanyikan lagu tersebut sambil duduk di atas sofa dan bersilang kaki. Selain itu, Aina juga boleh menyanyikan pelbagai genre lagu. Kemantapan suara Aina menyanyikan lagu tersebut mendapat pujian daripada pengikut yang menonton video tersebut.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata pengikutnya memuji suara Aina yang sangat mantap dan mengget4rkan hati yang mendengarnya. Selain itu, ada yang turut mahu full c0ver lagu tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Terpegun.. Aina nyanyi santai dduk silang kaki.. Tp suara perghhh terp4ku mndengarnya.. sedapnya dh mcm lagu aina sendiri ni.. “

“ Sambil duduk.. bersilang kaki…If that aint a Queen.. then what.. Penuh penghayatan dia bagi.. suaramu mengget4rkan hatiku… Sebuah rasa.. Love you.. ” 

“Saya ada mas4lah lah dengan c0ver ni.. Apa pasal eh?.. apa pasal sedapp sangat.. elok2 saya nk tidur.. ehh segar biji mata.. Love suara aina.. “

” Yeayyy finally Queen nyanyi lagu jera.. nyanyi duduk woo.. pun sedap… tq sb hiburkn.. Next single song like this aina komp0m melet0p AJL.. Nak full cover.. “

” Syukur Alhamdulillah.. Allah kurniakan suara aina yg buat kita rasa melayang seketika.. lupa kesed1han tak dpt rent4s daerah.. Finally.. full version ple4se.. “

” One of my fav song.. u hit it.. Tak pernah dengar versi agnes lagi.. Ingatkan lagu aina tadi.. p0wer ter0k suara sedap.. Dah lama tunggu aina c0ver lagu jera. Nak lagi.. “

” Mesmerising always.. Soo tak sabar for your showcase.. Btw nak full.. Love as always babe.. “

Aina memang sangat berbakat dan mempunyai vokal yang memuk4u ramai. Semua lagu yang dibawakan oleh Aina memang sedap, dijiwai dengan baik dengan caranya yang sendiri. Diharap Aina akan terus berkembang dalam Industri Muzik Malaysia. Semoga Aina terus maju dalam apa jua yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aina Abdul

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.