” Exc1ted betul Wira menyanyi lagu birthday untuk kakak.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Pengasuh Anak Betty Rahmad Cur1 Perhatian Ramai. Amboi Wira, Nampak Seronok Betul Yer Menyanyi Tu, Comel !!

Beberapa hari lalu, telah dikongsikan kami adalah ucapan pelakon dan juga penyanyi, Betty Rahmad kepada pengasuh anaknya, Teeha yang telah menyambut ulang tahun kelahirannya. Pej4m celik, sudah 6 bulan rupanya Teeha bersama keluarga Betty menjaga Ardy Wira.

Bagi yang mengikuti Betty di Instagram, pasti tahu pengasuh anaknya ini sangat akrab dengan anak Betty. Bahkan bukan seperti pekerja, malah dilihat sudah seperti kakak dan adik melihat kemesraan Wira dan Teeha ini bersama.

Terbaru, sempena sambutan hari lahir Teeha, Betty telah berkongsi satu video di mana mereka telah menyambut hari lahir Teeha dengan membeli sebuah kek dan dilihat pada perkongsian tersebut, sambutan itu diraikan di rumah.

Perkongsian video oleh Betty itu sekali lagi telah menarik perhatian ramai. Manakan tidak, melihat gelagat Wira yang begitu teruja bersama menyambut hari lahir pengasuhnya itu buat yang menonton pasti turut tersenyum.

Tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut memberikan kata pujian buat Betty akan sikap layanannya terhadap Teeha dan mereka juga terhibur melihat gelagat comel Wira bersama pengasuhnya itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Seorang majikan yg baik, mmg ptt pun dia dpt org yg baik menjaga anaknya, Betty sgt beruntong dpt Teha.. “

” Dah macam adik beradik tengk Wira dan Teeha, selamat hari lahir Teeha, semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. “

” Bijak lah tengok gaya Wira ni, dah lah comel, mesti nanti dah besar ramai peminat hero ni, hehe ger4m tengok.. “

” Amboi Wira, ni besday sape ni, dia yang teruja lebih, hehe, untung Teha dapat majikan yang menyayangi Teha.. “

” Awww Wira so clever and penyayang. Kakak Teeha is so lucky to have Wira and family tau, kerja baik-baik.. “

” So sweet laa Wira, so exc1ted tul dia nyanyi kn lagu bedey untuk kakak dia. Happy birthday Teeha, semoga sihat sentiasa.. “

” kalau bud4k syg pengasuhnya, means pengasuhnya mmg seorang yang baik dan caring. So loveee with kakak Teha.. “

Comel betul tengok gelagat Wira, nampak Wira memang sayang sangat dengan kakak Teeha yer. Apa-apa pun, selamat hari lahir Teeha, semoga Teeha menjadi seorang pekerja yang baik dan sentiasa berjaya dalam hidup.

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Betty Rahmad, Teeha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..