” Nak tidur ke nak senyum kat mama tu.. ” – Shikin Maembong

Video Anak Emma Maembong, Syariq Arshan Gabriel Mengantuk Sampai Terlelap Raih Perhatian Peminat. Part Yang Syariq Jebik Bibir Tu Alahai Comel Sangat !!

Shariq Arshan Gabriel merupakan anak selebriti yang kini menjadi perhatian ramai. Selain anak selebriti Hanis Zalikha, anak Emma Maembong juga mendapat perhatian ramai di Malaysia. Perkongsian gambar mahupun video-videonya pasti ditunggu-tunggu oleh peminat.

Terbaru, meninjau di ruagan Instagram Shariq Gabriel, satu video telah muatnaik yang memaparkan Shariq bersama mummy di rumah. Kelihatan Shariq yang terlent0k di dada mummynya untuk tidur. Amboi Shariq sudah seperti sedang dibuai-buai mimpi indah.

Apa yang menarik perhatian wajah Shariq yang mahu tidur itu mendapat reaksi ramai. Mengantuk sangat baby Shariq, kuyup-kuyup dah mata bulatnya yang comel itu. Namun, reaksinya yang sempat melemparkan senyuman manis walaupun dalam keadaan mengantuk membuatkan ramai yang ger4m.

Alahai Syariq, part jebik bibir tu cute sangat. Semakin membesar, semakin jelas wajah comel Syariq. Bukan itu sahaja, ramai juga yang memberikan anggapan muka Shariq persis seperti muka Emma, mummynya. Sesiapa sahaja akan terpaut memandang wajah comel Shariq.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Shariq ini telah mendapat banyak tanda suka dan ratusan komen-komen daripada peminat. Malah ada yang mahukan lebih perkongsian video dan gambar  wajah Shariq. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Nak tido ke nak senyum kat mama tu.. alooo looo.. ” – Shikin Maembong

” Nk tenung lama² biar kenan ank dlm perut ni.. Hi Gabriel akan dtg mesti jadi si cilik melet0p ame nanti.. ngantuk sangat tu.. comelnya.. “

” Ngantuk pun boleh senyum lagi.. Indahnya ciptaan Allah.. handsome nya dia.. Anak soleh.. muka mima.. Nak kenan muka bby nie.. comel sgt.. “

” Ger4mnya.. Hensemmm boy.. awww sho cute.. So sweet.. Pipi nk g aner tu dekkk.. lanyuttt aihh.. Di aggah bidadari.. Eiii ger4mnyaa.  Tak puas tgok dia.. Post banyak2 video dia please.. “

” Comel.. Comel si b0tak bamb4m nie.. Mashaallah Tabarokallah.. Tembamnya.. ala comey.. Comelnyee lahhh.. Ya Allah comey nk baby boy cam ni.. “

” Muka mummy.. Haiyooo ger4mmm nya tgk awk.. ansom sgttt.. So handsome nya baby Emma.. Alahai.. comel sgt dia.. ger4mnya.. “

” Ya Allah.. cml nyeee.. comelny awk gabby.. Comel comel comell.. alololo…. comel nye awak syg.. Comel btl.. Nk cub1t2 je pipi.. “

” Hehehe ger4mnya laa baby ni.. Allah comel nyaaa.. halo baby tomey.. comel n cutenya ger4m nak cub1t blh heheh.. Ermmm tngok ni rse nk berbaby baru lak.. “

Pastinya ramai yang tidak sabar menantikan Syariq besar. Sudah tentu kacak orangnya dan menjadi pujaan ramai. Apa-apa pun semoga Shariq membesar dengan sihat dan bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel, emma_maembongofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.