” Alahai cute 0verloads Fahri. Suka dengan janggut invisible baba.. ” – Netizen

Video Anak Dayah Bakar, Achbar Muhamamd Fahri Bersama Babanya Buat Ramai Yang Ger4m. Amboi Fahri Dah Dapat Jumpa Baba, Siap Kunyah-Kunyah Dagu Baba Lagi. Comel Betul !!

Pastinya satu detik yang bahagia buat pengacara TV Malaysia Dayah Bakar apabila selamat bertemu dengan suami tercinta di Australia. Setelah melalui tempoh setahun berjauhan dengan suami, Dayah dan anaknya Fahri berjaya menamatkan sesi quarant1ne dan bertemu dengan suami tercinta.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Dayah, satu perkongsian video telah di muatnaik. Video itu memaparkan Fahri yang berada dalam dakapan babanya. Melihat kepada perkongsian tersebut Fahri tersenyum lebar bahagia bersama baba tersayang. Sukanya gelagat Fahri dapat duduk dengan baba.

Pastinya video ini membuatkan ramai yang tersentuh dengan adengan mereka dua beran4k. Comel betul Fahri, dengan pipi pau dan kulit putih gebunya memang ramai yang suka melihat kecomelan raut wajah Fahru. Ger4m betul melihat gaya Fahri melekat dengan baba. Manja baba sangat ni.

Apa yang lebih menarik perhatian, aksi Fahri ketika duduk bersama baba membuatkan ramai yang terhibur. Sempat lagi Fahri mengunyah-ngunyah dagu babanya. Kedengaran suara Dayah Bakar juga ketawa melihat keletah anak kesayangannya itu. .

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video yang dikongsikan Dayah ini berjaya mendapat banyak tanda suka. Malah ramai juga yang tumpang bahagia melihat Fahri gembira disamping babanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Kehangatan kasih tak dapat dijual beli.. ” – Fedtri Yahya

” Tumpang gembira.. buat video bnyk2 lg kat sana.. Air muka mama dia sgt fahri ni.. melepaskan rindu setelah sekian lamanya.. Ya Allah baby pun tahu rindu ayahnya.. Alhamdulillah fahri smg sentiasa happy.. We all love u.. “

” Masa kali pertama fahri jumpa baba dia, dia mmg terus ok ke Ye la sbb tak pernah jumpa kan.. Bila tengok video ni rasa mcm tak pernah ada jarak antara dorg.. Love sgt.. “

” Eee.. Ger4m tau tgk dia sayang baba dia.. Kak dayah doakan saya dan suami juga ya ada rezeki baby tahun ni.. Love u.. Fahri ger4m ngn baba ni.. Abes baba kne kok4k.. “

” Aaaa fahri so cutee.. Sedap sangat tuu ad0hai fahri fahri.. Comelnya MasyaAllahhh.. Fahri bukan baba nya.. jangan comel sangat please fahri.. Sweet nyeerrr.. Bonding anak dan baba dia.. “

” Hahah ibu dh jd burung terkukur.. sukanya tgok dia dah jumpa baba dia.. rindu bau abahnya tu.. touching plak sbb baru jumpa abahnya sejak sekian lama.. “

” Fahri jdi fan fanatic Baba.. Gembiranya Doakan jugak suami says balik ke pangkuan saye ye dan baby saye umo 4 bln belum lg jumpa abah die sbb pkp nih.. “

” Baba kena double cleansing lah ceni cute g1la.. Awhhhh fahrii.. shomell shomell sgt ni fahri.. Hari2 nak tgk Fahri.. ger4m sgt.. Sedapnya bau mulut baby.. haha penuh air liur dah.. “

” Baby mmg suke kunyah dagu.. Anak buah saye pon mcmtu mase kecik2 dlu haha comel jeee.. Alahai cute 0verloads sgt fahri ni suka gan janggut invisible baba.. “

Sukanya melihat Dayah dan Fahri dapat berjumpa baba. Aksi Fahri yang manja dengan baba seperti tidak pernah ada jarak dan berjauhan antara mereka semua sebelum ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fahri dan keluarga sentiasa dikurniakan kebahagiaan dunia akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dayahbakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.