” Suka lah dia dapat berjalan, senyum lebar.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Pertama Kali Berjalan Di Dalam Mall. Amboi Kemain Happy Yer Gabriel, Teruja Betul. Siap Merangkak Atas Lantai Lagi, Comel Je !!

Kecomelan anak pelakon Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel yang berusia 1 tahun lebih ini selalu mencur1 perhatian ramai. Bahkan ada sahaja perkongsian terbaru mengenai si kecil ini di laman media sosial pasti menjadi perbualan ramai.

Si kecil ini juga mempunyai ramai peminat seperti ibunya yang merupakan pelakon. Jika dipandang, Gabriel memang mewarisi wajah Emma, rambutnya keperangan mewarisi baka mat salleh ibunya.

Terbaru meninjau di akaun Instagram milik Shariqgabriel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Gabriel bersama ibu bapanya sedang berjalan-jalan di sebuah mall. Gelagat Gabriel yang dapat berjalan sendiri dalam video tersebut sangat comel dilihat.

Manakan tidak, melihat wajah Gabriel seakan teruja dan seronok dapat berjalan-jalan sambil berpegangan tangan oleh mummy dan babanya. Sehingga kini video terbaru Gabriel tersebut telah ditonton lebih 54 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton gelagat Gabriel dalam video tersebut dan memuji kecomelannya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Suka lah dia dapat jalan, senyum sampai pejam mata. Hehehe comel la tengok gelagat si kecil ni, kejap je dah boleh jalan.. “

” Suka sangat dapat kaki, hehe. Syonoknya tengok. Jalan awal2 macam semangat, last2 buat lemb1k pula, ahaha.. “

” Alow arshan is walking with mummy and daddy, so cute. Tersama pulak baju Ashan ngn ank aunty.. “

” Alolor, cianya dia. Jln sama cam ank acik laa umur sama. Jalan terked1k2 pun sama. Gabriel can do it.. “

” Arshan dah besar, jln2, comey nya. Mummy dah habis sho0ting ke. Lepas ni dah tak terkejarlah mummy dengan daddy.. “

” Sukanya dia,  pinjam kasut boleh. Hehehe dia dah mal4s jalan, terus nak merangkak, shomel lah anak Emma ni.. “

” Seronok dpt jalan ek si comel ni. Ger4mm tengok dia senyum tu, nampak che3ky ar. Tuggu kejap dah tak lama lagi dah boleh berlari lah.. ‘

Alahai comel betul tengok gelagat Gabriel dalam video tu. Nampak happy betul Gabriel dapat berjalan. Apa-apa pun semoga Gabriel membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariqgabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..