” Very the Lisa Surihani muka dia, sweet jer.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Sulung Lisa Surihani, Yahaira Leanne Cur1 Perhatian Peminat. Wah, Dah Besar Dia. Bila Tersenyum Sebijik Senyuman Mummy !!

Meninjau ke akaun Instagram Lisa Surihani, beberapa gambar terbaru anak sulungnya, Yahaira Leanne telah dikongsikan. Gambar-gambar tersebut dirakamkan ketika mereka sekeluarga menginap di sebuah hotel dengan tema Barbie.

Kebiasaannya anak perempuan sememangnya suka dengan tema sebegini. Rasa seperti berada di alam sebenar permainan Barbie. Banyak gambar Yahaira dirakamkan dengan pelbagai gaya dan juga pakaian.

Yahaira nampaknya tidak segan beraksi di hadapan kamera dan sangat fotogenik. Kesemua gambar Yahaira nampak cantik dengan wajah Yahaira yang tidak lekang dengan senyuman. Ramai menyatakan Yahaira memiliki senyuman ibunya.

Sekadar info, Yahaira dilahirkan pada 15 September 2015 dan kini sudah berusia 6 tahun. Yahaira mempunyai dua orang adik lelaki iaitu Yusuf Leone yang berusia 4 tahun dan Yunos Laith yang baru berusia 7 bulan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 130 komen buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ;

” Alaaa dh kakak2 sgt laa kak young.. So cute girl.. Sebiji muka daddy dia laaa.. Bestnya…. I hope i can bring my 3 barbie girls there too… “

” Very the LISA SURIHANI muka dia.. Comel.. kakak yong yg g0jes.. She pandai p0sing, like mother like daughter… “

” Muke mami dia sgt tu.. So cute.. She’s so precious Princess.. Makin besar makin cantik.. senyum mcm mummy dia.. “

” She looks like your husband but smiles like you.. Dah besar.. nmpk cheeky. Enjoy your childhood lil girl.. “

” Mini lisa surihani sgt.. Alahai tomeyy laa photogenic yong nie.. I love how confident she is. And the swag, oh my, the swag.. “

” Perghhh..da besar..dan pndai p0sing… am i too old??.. hahaha.. Yahaira dh mcm artis …. tak kek0k depan camera.. “

Lagi gambar yang dikongsikan :

Semakin Yahaira membesar nampak semakin cantik dan manis. Semoga Yahaira Leanne membesar menjadi anak yang baik, taat kepada perintah ibubapa serta berjaya di dunia dan juga di akh1r4t. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisa Surihani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..