” Masih pel4t masa ni, comel je sebut ‘terbayik’ tu.. ” – Netizen

Video Thr0wback Anak Datin Lisa Surihani, Yahaira Leanne Semasa Kecil Bersama Dato’ Yusry. Wah Yong, Part Sebut ‘Terbalik’ Tu Cute Sangat !!

Meninjau akaun Instagram Datin Lisa Surihani, telah dikongsikan satu video thr0wback yang memaparkan gelagat anak sulungnya, Yahaira bersama Dato’ Yusry. Jika dilihat daripada kapsyen Datin Lisa ini yang tertulis ‘ Circa 2018 ‘, mungkin Yahaira berusia 2 ke 3 tahun ketika ini.

Datin Lisa turut memberitahu ini antara kenangan yang paling disukainya antara Yahaira dan Dato’ Yusry. Yahaira yang sedang duduk di atas riba daddynya itu laju sahaja menyebut perkataan yang tertera pada permainan flashcard.

Yahaira turut sama memanggil dan menunjukkan kepada Datin Lisa gambar zirafah dan memberitahu ‘ mommy, it’s giraffe ‘. Alahai Yahaira, kecil-kecil memang sudah diajar cintakan ilmu dan bercakap dwibahasa.

Ketika membaca perkataan untuk huruf H, Yahaira memegangnya secara terbalik dan memberitahu ianya ‘ terbayik’. Ini membuatkan ramai peminat yang terhibur mendengar sebutan pel4t Yahaira itu.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Datin Lisa ini telah mendapat lebih 20 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Adorable sangat and so clever Yong. More vids of Annie with her daddy please. Such a daddy’s girl.. “

” Terbayikk aa hehe, cute nau Yong. Terbayik pun terbayiklah Yong, janji daddy paham kan. Pandai Yong dari kecil lagi dah rajin membaca.. “

” Terbaliklah, sah cute si Yong ni. Comel je sebutan pel4t tu, suka dengar dan tengok ekspresi muka Yong tu.. “

” Comelnya lah Yong ni. Terbayikla, mulut tu petah betul. Kecik kecik dah cerdik macam mommy daddynya.. “

” Aa cute mulut tu, tebayik ahh haha. Mesti rindu zaman anak-anak kecil kan. Cepat pulak rasa Yong dah besar.. “

” Cutenya Yong, kecil kecil dah bi-lingual. Bijak betul, macam parentnya juga. Sekarang lagi makin comel Yong.. “

” Hehe masih pel4t masa ni. Comel je sebut terbayik tu. Masa ni memang suka sangat dengar Yahaira bercakap. Comel ger4m nak cub1t cub1t dia.. “

” Tak jemu pulak duk dengaq dia kata “tebayik ya” haha. Tahu pulak dia tu terbalik. So cute and adorable. now she has grown like a big sister.. ”

Memori yang indah untuk dikenang kembali apabila anak-anak sudah semakin membesar. Memang comel sangat Yahaira ketika itu. Semoga Yahaira terus membesar menjadi anak yang bijaksana dan membanggakan daddy dan mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisa Surihani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..