” Your mom nampak muda, dah macam kakak dan adik.. ” – Netizen

Hisyam Hamid Muatnaik Gambar Bersama Ibu Sempena Hari Lahir Ibunya. Wah, Nampak Macam Kakak Dan Adik Jer !!

Pelakon kelahiran Singapura, Hisyam Hamid antara artis yang membina nama dan populariti di Malaysia. Meninjau ke akaun Instagram, p0sting terbaru Hisyam telah mencur1 perhatian para pengikut Instagramnya.

Hisyam telah memuatnaik gambar bersama ibunya berserta ucapan hari lahir buat ibu tersayang. Hisyam turut mendoakan agar ibunya sentiasa berada dalam keadaan sihat dan dimurahkan rezeki selalu.

Perkongsian Hisyam ini turut menerima komen yang menyatakan penampilan dua ber4nak ini seperti seorang kakak bersama adik. Ini kerana ibu Hisyam nampak muda walaupun Hisyam tidak menyatakan usia sebenar ibunya.

Sekadar info, Hisyam telah mendirikan rumahtangga bersama Rosmawati Hanafi dan dikurniakan 2 orang cahaya mata. Sebelum menjadi pelakon dan juga model, Hisyam pernah berkhidmat sebagai seorang bomba di Singapura.

Jom lihat perkongsiandi bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir kepada ibu Hisyam. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Happy Birthday to your Pintu Syurga.. September babies just like Mak Ngah .. Aamiin Ya Rabbal Alamin.. mcm adik ngan kakak lah awak.. “

” Happy birthday buat mak Hisyam. Moga sehat selalu. Aamiin. Happy mak dpt jumpa Hisyam. semoga dimurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan yang baik.. “

” Happy birthday aunty.. semoga ibu hisyam dikurniakan kesihatn yg baik , dimurahkan rezeki selau.. Amin… abang hisyam.. “

” Selamat Hari Lahir to ur mak.. Semoga sentiasa dilindungi dari segala v1rus dunia.. dirahmati Allah didunia dan akhirat. Aamiin.. “

” Happy Birthday to your mak.. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa di bawah lindunganNya..Aamiin..🤲🏻 Kirimkan salam ye.. “

” Happy birthday aunty. your mom look sooo young.. dah mcm kakak adik.. Moga sihat selalu.. Mak Hisyam Berapa Umur Your Mum ?? “

” MasyaAllah bestnyeee masih ada mak.. Happy birthday aunty.. may god bless u always.. moga sentiasa dalam rahmat allah.. mcm pelakon drama spore lah aunty ni.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat ibu Hisyam Hamid. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang berpanjangan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hisyam Hamid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..