” Nampak kak Emma layan sama je, dah macam family sendiri.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Bib1k-Bib1knya Di Cameron Highland, Perkongsian Emma Maembong Raih Pujian Netizen. Wahh Siap Anak Bib1k Pun Ada Sekali. Memang Majikan Yang Penyayang Lah Emma Ni !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon cantik, Emma Meambong di Instagram, pasti tahu dia kini sedang menjalani penggambaran di Cameron Highland. Malah, dia tidak keseorangan namun turut ditemani oleh suami dan anak kecilnya, Shariq Gabriel.

Meninjau di akaun Instagram Shariq, Emma ada berkongsi beberapa gambar yang memaparkan mereka sekeluarga berada di ladang teh. Turut kelihatan pada gambar tersebut adalah b1bik-b1bik Emma yang turut serta bersama.

Perkongsian tersebut telah menjadi perhatian netizen. Ada yang memuji Emma seorang majikan yang baik kerana melihat Emma bersama b1bik-b1biknya dalam gambar tersebut sudah seperti ahli keluarga Emma.

Tulis Emma pada posting, ini merupakan percutian pertama bagi Gabriel dan sebab Gabriel turut bersama mengikuti Emma ketika kerja ini kerana Gabriel masih menyusu badan. Alahai seronok tengok Gabriel dapat bercuti sambil teman mama kerja.

Ikuti perkongsian gambar-gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan netizen setelah melihat perkongsian oleh Emma tersebut. Tidak kurang yang memuji layanan dan kebaikan kak Emma pada b1bik-b1biknya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Alololo happy lah Gabriel boleh pergi tempat sejuk. Makin comel lah dia sekarang ni, ger4m pulak tengok.. ” 

” Untung lah jadi b1bik kak Emma, boleh join sekali. Emma memang majikan yang baik, nampk cara bergambar pun dah tahu memang rapat b1bik dan Emma.. “

” Tak pernah nampak artis ada b1bik skali dgn anak bibik dibenarkan tinggal bersama,  salute Emma.. “

” Tak semua mampu layan m4id dengan baik, Alhamdulilah nampak kak Emma layan sama je, dah nampak mcm family sndri.. “

” Love u Emma, i m glad u have found the right man n ur baby is so adorable. May u guys be happy always. Inshallah.. “

” Jarang ada majikan bagi jage anak tengah keje macam ni tau, baik nye kak Emma. Moga murah rezeki Kak Emma.. “

” Terbaik lah mima layan bib1k mcm family, moga sentiasa dimurahkan rezeki yg kecik tu ala comelnya.. “

Selain itu, Emma juga turut memberikan respon kepada pertanyaan followers nya

Respon oleh Emma :

Wahh ramai yang memuji sikap baik Emma. Memang jarang-jarang nak ada majikan yang benarkan anak pekerjanya turut serta bersama ketika bekerja. Apa-apa pun, dengan sikap baik Emma kepada pekerjanya itu, moga-moga murah lagi rezeki Emma selepas ini.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Shariqgabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..