” Adorable princess, makin besar makin cantik.. ” – Netizen

Wajah Comel Anak Che Puan Sarimah Ibrahim, Tunku Sofia Najihah Raih Perhatian Peminat. Dah Besar Sofia, Muka C0py Paste Daddy !!

Pengacara popular yang berdar4h kacukan Ireland, Che Puan Sarimah Ibrahim umum diketahui mendirikan rumahtangga bersama Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar. CP Sarimah juga dikurniakan seorang puteri comel diberi nama Tunku Sofia Najihah.

Sekalipun tidak seaktif dulu, perkembangan CP Sarimah dan puterinya ini dapat dilihat menerusi laman sosial miliknya. Meninjau akaun Instagram CP Sarimah, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Tunku Sofia.

Tunku Sofia yang menyambut ulangtahun kelahiran ke 2 tahun pada 19 Julai lalu sememangnya membawa kebahagiaan kepada CP Sarimah. Di dalam kapsyennya ini juga, CP Sarimah memberitahu Tunku Sofia kini adalah dunianya.

Tunku Sofia yang memakai gaun berwarna putih yang bermotif bunga timbul memang comel orangnya. Mewarisi kecantikan CP Sarimah, wajah Tunku Sofia saling tak tump4h seperti daddynya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Posting oleh CP Sarimah ini telah mendapat banyak likes daripada ramai peminat. Ramai yang memuji wajah comel Tunku Sofia dan antara komen-komen mereka :

” Pretty girl and pretty dress. Love this so much, makin comel Tunku Sofia. Senyuman mahal tu.. “

” So cute Tunku Sofia, sebiji daddynya. Comel sangat princess ni, so in love wth this little princess. Cantik macam CP jugak.. “

” Eh Sofia dah besar, kiutnya dia dengan baju bunga-bunga tu. She is blessing from Allah swt to both of you.. “

” Tunku Sofia and her mommy both so beautiful. Dah besar and still cute. She looks gorgeous, potretkan gambarnya yang ni.. “

” Little princess is so cute. Cantik macam mommy tapi muka exactly like his daddy. Cute sangat rasa nak g1g1t je.. “

” Alahaiii Daddy’s Little Girl sangat. Muka photostat daddy terus Tunku Sofia ni. Cutenya meh sini auntie nk k1ss skit.. “

” Adorable princess, makin besar makin cantik. Senyuman tu manis semanis kurma betul Sofia, melt1ng tengok.. “

Nampak gembira sekali Tunku Sofia dalam kesemua gambar-gambarnya ini. Semoga Tunku Sofia membesar dengan sihat selalu, menjadi anak kebanggaan daddy mommy dan sentiasa dilindungi Allah daripada sebarang bahay4.

Silakan SHARE..

Sumber : IG CP Sarimah Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..