” Bagus Isaac, anak yang peramah dan suka senyum.. ” – Netizen

Video Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Bersama Moyangnya Raih Tumpuan Peminat. Alahai Seronoknya Isaac Bermain Dengan Moyang, Asyik Tersenyum Jer !!

Meninjau ke akaun Instagram ibu Zahirah Macwilson iaitu Maslinda Yusoff, p0sting terbaru yang dikongsikan telah mencur1 perhatian para pengikut Instagramnya. P0st kali ini berkongsi gambar dan video Isaac Raees bersama moyangnya.

Wanita tersebut merupakan nenek kepada Zahirah dan juga ibu kepada Maslinda. Gelagat moyang Isaac bergurau dengan Isaac nampak begitu comel sekali. Maslinda berkongsi video tersebut kerana rindu akan cucunya.

Moyang Isaac mengus1k Isaac dengan menepuk tangan Isaac ke pipinya. Hal ini membuatkan Isaac terhibur dan tersenyum. Senyuman manis Isaac membuatkan ramai ger4m. Alahai, comel sangatlah Isaac ni.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 3 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Walaupun moyang Isaac sudah berusia namun tetap nampak sihat. Pastinya seronok dapat bermain dengan cicit yang comel seperti Isaac.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Segala perkongsian mengenai Isaac pasti ada yang ger4m melihat wajah comelnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alhamdulilah bagus isaac anak yg peramah dan suka senyum slalu.. moyang dan cicitnya.. comelnya.. “

” 0omgggg so cute.. hehehe terussss ke banting plsss issaac, Alhamdulliah mak masih sihat lagi.. love both, comelnya.. “

” 0mg isaac. Manisnya. tak pernah tak senyumm semoga membesar jd anak yg baik amiin.. Comel anyang dan cicit.. “

” Moyang dia bel4h mana ? Suara macam belah borneo.. sama muka.. Nenek aiman hakim ridza ke ira ? Semoga nenek sihat selalu ye.. “

” Superb cute lah Isaac raees in every angle … Pandai nyaa dia, Seronok Cik fidah main dgn cicit ya.. Semoga sihat selalu.. “

” Bagus tak pilih2 org.. sihat lagi makcik faridah… rindu samosa dia masa kat HICC.. ee, handsome boy, ger4mnya.. “

” Alhamdulliah moyang masih sihat lagi.. comel sangat isaac.. ger4m lah tengok dia.. senyum selalu jer dia.. “

Bagusnya Isaac, mahu dengan sesiapa sahaja dan mudah mesra. Ada sesetengah bayi hanya mahu bersama ibu dan bapanya sahaja. Semoga Isaac Raees membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maslinda Yusoff, Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..