” So cute Sofia singing with mummy, getting bigger now.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Che Puan Sarimah Ibrahim, Tunku Sofia Najihah Menyanyi Lagu Kanak-Kanak Buat Ramai Terhibur. Wah, Macam-Macam Lagu Dia Hafal Ye. Ada Bakat Macam Mummy !!

Meninjau ke akaun Instagram Che Puan Sarimah Ibrahim, ada sahaja video atau gambar anaknya, Tunku Sofia Najihah dikongsikan. Antara yang mencur1 perhatian ramai ialah video Sofia yang sedang menyanyi.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Sofia sedang menyanyikan beberapa lagu kanak-kanak di dalam sebuah kenderaan. Terdapat dua buah video yang dimuatnaik dalam p0sting tersebut.

Sofia yang tidak lama lagi akan berusia dua tahun sudah petah berkata-kata dan Sarimah juga kelihatan turut menyanyi bersama Sofia. Dengan kapsyen yang menyatakan mereka sudah mempunyai seorang penyanyi di rumah, pastinya gelagat Sofia akan sentiasa menghiburkan Sarimah.

Perkongsian video ini telah meraih lebih 2 ribu likes  dan puluhan komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Menurut Sarimah, lagu yang dinyanyikan oleh Sofia merupakan lagu kegemarannya. Alahai, comel juga suara Sofia.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat video seterusnya.. )

Wajah comel Sofia di dalam video tersebut membuatkan ramai ger4m melihatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ehehehe muncung mesti macam mommy die nanti dah besar.. Wowwww… Sedapnya lagu.. omel macam anak orang putih.. “

” Amboi, happynya tunku sofia.. Cute… baby akak imah… my id0l… hello, si comel pandai menyanyi.. Dia dah besar lah.. “

” Alhamdullillah Tunku Sofia Najihah so cute n pintar.. so ad0reable. Where you want to go baby girl? So cute la you.. “

” Masya Allah such a beautiful girl just like her mummy.. So cute sofia singing with mummy.. getting bigger now.. “

” Comel… ger4m rasa nak cubit mulut tu.. 19th july genap 2 thn dah dia… so cute.. Sofea the first sing around.. “

” Time to listen to mummy’s song… ”…now that you’re gone ~” Talented like her mother.. dah besar dah baby.. “

” Cutenyerrr. Kini kau tiada… satu. Lama aunty tak dgr.. Open the door… Hahahha mommy asik suruh sebut shall we go.. “

Ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, Sarimah juga dahulunya merupakan seorang penyanyi. Semoga Tunku Sofia Najihah membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sarimah Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..