” Ibunya cantik, samalah wajah Mas dengan wajah mak.. ” – Netizen

Mas Anizan Kongsi Gambar Bersama Anak-Anak dan Ibunya, Namun Wajah Ibunya Jadi Perhatian Ramai. Wah Patutlah Mas Cantik, Mewarisi Kecantikan Ibunya. Anak Teruna Pun Tampan !!

Nama figura Mas Anizan pernah menyep1 daripada dunia lakonan, namun Mas membuat comeback sekitar tahun 2019. Kemunculan semula Mas Anizan memeriahkan lagi drama tempatan dengan lakonannya yang sememangnya dinanti-nantikan oleh peminatnya.

Meninjau akaun Instagram Mas Anizan, telah dikongsikan sekeping gambar Mas bersama anak-anak dan juga ibunya. Mas Anizan turut menulis di kapsyennya rasa syukur kerana dapat mengerjakan solat berjemaah bersama mak dan anak-anaknya itu setelah sekian lama.

Bagi yang tidak mengetahui, Mas Anizan mempunyai 2 orang anak daripada perkahwinan pertamanya iaitu Mas Aliza dan Mohd Masli Danial. Manakala menerusi perkahwinan keduanya, Mas dikurniakan seorang anak perempuan bernama Ariana Marrisa.

Melihat wajah mereka sekeluarga yang bergambar sesudah solat ini, semuanya memiliki wajah yang cantik dan comel. Ibu Mas sendiri walaupun sudah berusia, kecantikannya itu masih kelihatan. Tidak hairanlah Mas mempunyai raut wajah yang jelita kerana diwarisi daripada ibunya itu. Mas sendiri pada usia sudah lewat 40-an ini, masih kekal cantik dan awet muda.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang cantik wajah ibu Mas ini saling tak tump4h dengan wajah Mas sendiri. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Cantik mak akak, no w0nder akak let0pan.. ” – Azza Elite

” Masya Allah cantiknya mak sis kirim salam pada mak sis semoga mak sihat selalu. sebijik ayat ni dlm kepala sy masa nampak picture ni.. “

” Alhamdulillah, kirim salam sama ibunya iyer. Ibunya cantik, sama nya lah hai wajah Mas dengan wajah Mak.. “

” Muka kak mas sama muka mak. You got it from your mama. Patutlah Mas cantik, mak mas pun cantik. Dua-dua lah cantik, anak-anak Mas pun comel.. “

” Alhamdulillah. G0rgeous Mas, Bonda pun cantik. Sampaikan salam to ur pretty mom. beautiful family kak mas.. “

” Syukur Alhamdulillah. Mak masih lawa, Tak pernah tak cantik… Mak dengan anak sama cantik. Mak pun manis macam Mas jugak.. “

” Masya Allah cantiknya emak akak, patut akk cntik. Copy paste wajah emak la cantik dan jelita. Saling tak tumpah mcm muka akak. Dulu-dulu saya minat sgt² kat akak.. “

” Assalammualaikum kakak cantik. Sama cantik dengan mak kakak. Sejuk mata memandang. Kirim salam pada mak ye.. “

Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah jika tidak ke nasi. Wajah jelita Mas dan ibunya itu mendapat pujian ramai peminat. Apa pun, semoga Mas Anizan sentiasa success dalam kerjaya lakonannya dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mas Anizan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan.