” Cepatnya dia membesar, mata dia ishh comel… ” – Netizen

Video Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel Sedang Tengok Kartun Cur1 Tumpuan Ramai Peminat. Part Shariq Buat Mata Jul1ng Tu Cepat-Cepat Emma Tegur !!

Siapa yang tidak kenal dengan Emma Maembong atau lebih dikenali dengan panggilan Emma. Seorang pelakon Malaysia yang sememangnya berbakat dalam bidang lakonan. Setelah berkahwin Emma telah menerima kehadiran zuriat lelaki yang diberi nama Shariq Gabriel.

Meninjau di akaun Instagram anaknya yang lebih mesra dengan Shariq, beberapa video telah dimuat naik. Video tersebut memaparkan Shariq yang sedang berada di ruang tamu rumah bersama mummy and daddy. Kelihatan mereka sedang meluangkan masa bersama.

Shariq yang duduk di dalam kerusi bayi sedang menonton kartun di kaca televisyen Amboi, best nya Shariq. Mengenakan pakaian yang bewarna oren dan wajahnya yang putih gebu itu memang membuatkan ramai yang ger4m dengan kecomelannya. Wajah Shariq yang cute pasti mencur1 hati sesiapa sahaja yang melihat.

Untuk info tambahan, penyeri rumah tangga Emma ini telah selamat dilahirkan pada November 2020. Selain wajahnya yang putih mulus, ramai yang suka melihat mata bulat Shariq yang menawan. Jika dilihat, Shariq mempunyai bebola mata seperti bola mata mat salih. Tengok mata Shariq pun dah cukup buat ramai ger4m.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Video Shariq ini telah menerima banyak tanda suka dan tontonan. Pastinya ramai yang suka melihat gelagat comelnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comel muka cucu nenek.. Alow comel dia tengok cartoon.. ” – Janet Isa 

” Alow comel dia tengok cartoon.. Assalamualaikum lil gabby.. Omey sngt.. Kecik2 dh handsome.. peha rase nk g1git.. Kacaknya awak sayang.. cepatnya membesar.. mata dia uishhh.. comell.. “

” Cepatnya dia membesar.. mata dia.. uish.. shomell.. kacaknyaa awak sayang.. Sump4hlah comel.. Cute 0verl0ad.. ger4mnyaaaa.. “

” Eii ger4mmm la tengok dia ni.. comel amat2.. mata dia lawa kak.. bulat dan comel mata.. semoga bahagia satu family… “

” Comelnya dia.. Ya Allah comelnyee.. pandainya tengok kartun.. Comeeyyy.. klaw bleh bg tido sikit klau tak pun pakaikan clip.. rsau tak0t dia mel0njak nanti tersemb4m ke depan.. “

” Handsome boy.. baby boleh eh jul1ngkan mata sendiri.. tak pernah tahu.. comey.. emma dah sihat kea ak azie doakan emma dgn family sihat.. hendaknya.. “

” Alaa cute sangat anak Emma Maembong.. anak patung hidup.. gend0tnyaaa peha diaaaa… comelnya.. Arshan sayang anak soleh ini.. “

Rupa paras Shariq sememangnya sering menjadi perhatian para peminatnya. Pantas masa berlalu, Shariq kini telah mencapai usia dua bulan lebih. Kami di Berita Kopak berharap semoga Shariq membesar dengan sihat dan sentiasa dalam jagaan dan lindungan Allah S.W.T.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..