” Lawanya adik beradik, cantik macam kakaknya juga.. ” – Netizen

Mas Anizan Kongsi Gambar Bersama Ucapan Selamat Ulangtahun Buat Adiknya, Murnie. Namun Wajah Murnie Raih Pujian Ramai. Nampak Nak Sama Dua Beradik Ni, Cantik !!

Mas Anizan sudah lama melibatkan diri dalam dunia lakonan. Ketika zaman mudanya dulu, Mas Anizan antara wajah pelakon yang sering menjadi perhatian dan mempunyai ramai peminatnya. Air mukanya yang ayu dan percakapannya yang lemah lembut masih sama sehingga sekarang.

Jika sebelum ini, Mas Anizan ada berkongsikan gambar bersama ibu dan anak-anaknya. Secantik ibunya, Mas Anizan mewarisi kecantikan daripada ibunya yang tersayang. Anak-anak Mas Anizan juga cantik dan kacak.

Hasil tinjauan kami di Instagram Mas Anizan, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Mas Anizan bersama adiknya, Murnie. Hari ini juga merupakan hari ulangtahun kelahiran Murnie.

Menitipkan ucapan selamat hari lahir untuk adik tersayang, Mas Anizan mengusik adiknya agar cepat memberikan adik ipar baru. Melihat wajah kedua-dua adik beradik ini, memang nampak manis sekali senyuman mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Mas Anizan dan Murnie ini sama cantik sama lawa. Rata-rata peminat juga memberi pujian kerana rupa paras mereka itu. Antara komen-komen peminat :

Alhamdulillah… syukur dan cantik ciptaan dari Nya. Dua-dua cantik.. Krm salam Sanah Helwah pd Murnie ye Mas.. bila la kita ble on track lg.. “

” Happy Birthday, cantiknya adik beradik. Dua-dua ada rupa , both beautiful.. I’m so impressed mas.. Semoga dipermudahkan segalanya.. “

” Happy birthday to your lovely sister. both of you sama-sama cantik.. Senyuman mata hidung semua sama and lawa.. “

” Lawanya adik beradik, cantik macam kakaknya juga. Kakaknya lebih sikit je hehe. Happy birthday to your sister.. ” 

” Happy Birthday Murnie. Kakla doakan semoga sentiasa didalam rahmat dan plindungan Allah Swt Aamiin.. ”

” Semoga dipanjangkn umur dimurahkn rezeki dan semoga dipertemukan jodoh yg baik.. bt adik sis.. aminn.. “

” Hai Dear, cantik sungguh perawan seblh tu, mirip u lah. Anyway happy birthday murnie. semoga sihat dan dipermudahkan semua urusan. dan cun melecun selalu aminn.. “

Memang ada persamaan wajah antara Mas Anizan dan adiknya ini. Sekali imbas nampak sama seperti kembar. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran untuk Murnie dan semoga semua impian dan cita-cita dimakbulkan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mas Anizan, IG Iammurnie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..