” Muka Uqasha dah cu4k masa kamal bagi intro nak melamar tu.. ” – Netizen

Video Kamal Adli Buat Kej0tan Melamar Uqasha Senrose Secara Live Di Anugerah Melet0p Era 2020 Buat Peminat Teruja. Wahhh Gentle Betul Kamal, Uqasha Dah Muka Cu4k Dah. Sweet Sungguh !! 

Malam ini berlangsungnya Anugerah Melet0p Era 2020 atau AME2020 yang memberi pengiktirafan kepada selebriti menerusi undian peminat. Bagi tahun ini tema ” Yang Epik, Yang Legend” menjadi tema pilihan. Antara artis yang dijemput untuk mengumumkan nama pemenang adalah Kamal Adli dan Uqasha Senrose.

Meninjau akaun Instagram Meletop, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kamal Adli membuat kej0tan kepada Uqasha. Berpakaian sedondon berwarna hitam, Kamal melamar Uqasha secara live dan ianya bukan gimik untuk drama.

Kamal yang sudah lama berhubungan rapat dengan Uqasha sejak digandingkan dalam drama tahun lalu akh1rnya mengakh1ri teka teki peminat tentang status hubungan mereka. Siapa sangka, peristiwa melamar secara live bakal terjadi lagi.

Uqasha sendiri terkedu apabila Kamal melutut dan bertanya sekiranya Uqasha sudi menerima lamarannya itu. Suasana menjadi gam4t dengan sorakan daripada rakan selebriti lain. Saat Uqasha menyebut yes sahaja, semua bertep0k tangan untuk pasangan ini.

Jom tonton video di bawah :

Antara gambar yang turut dikongsikan di Instagram Melet0p :

Tinjauan kami di akaun Instagram kelab peminat mereka, Kamalxuqasha yang turut berkongsikan gambar dan khabar gembira ini :

Kej0tan Kamal melamar Uqasha ini menggembirakan peminat terutamanya peminat setia mereka. Antara komen-komen peminat :

” Teringat hairul dgn hanis zalikha dlu. t1ru ehh.. Kamal ni ser1us ke tak.. Nampak macam berlakon je.. Syukur Alhamdulillah “

” Muka Uqasha dah cu4k masa kamal bg intro nk melamar tu. Perghh Aku pulak yg berdeb4r. Riuh satu rumah aku sbb part ni.. “

” This is too sweet. Aku ingat lakonan rupanya betul oh my god my favourite actor and actress.. Tahniah buat kamu berdua.. “

” Yeaaaaaaaaa alhamdulillah congrats for both… but ni btl2 ke mcm ne ni. Omg So suwittt.. Moga bahagia hingga ke Jannah both of u.. “

” Ahhhhhhh yeayyy tak sabarnya nak tengok diorang naik pelamin asyik dalam drama je. Tahniah.. sama cantik sama padan.. “

” kamaladli mmg gemp4k lah gentle mcm ini yang Kita mahu mant0p boii. Omgggggg kak uqasha dah nak kahwin. omo omo shooo shuweeett.. “

” Weh ingatkann berlakon tho, then nampak muka uqasha lain maceam je. Tahniahhhhh.. Moga dpermudahkn urusan hingga ke jinjang pelamin.. in Syaa Allah.. Aamiin.. “

Bukan lakonan namun ianya benar-benar lamaran Kamal untuk menjadikan Uqasha sebagai isterinya. Wah nampaknya bertambah satu lagi kisah cinta lokasi yang bakal ke jinjang pelamin. Apa pun, semoga segala urusan Kamal dan Uqasha dipermudahkan sehingga selamat disatukan sebagai suami isteri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Meletop, IG Uqasha Senrose , IG Kamalxuqasha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..