Connect with us

Artis / Selebriti

” Muka Teha betul ni, lesung pipit dia ikut pak dia.. ” – Netizen

Usop Mentor Ded4h Buat Kali Pertama Wajah Anaknya, Muhammad Saif Umar Yang Kini Sudah Berusia 3 Bulan. Wah Memang Sebijik Muka Mommy Lah. Kulit Je Ikut Daddy, Comel Sungguh !!

Pada bulan November tahun lalu, Usop Mentor dan isterinya, Teha Hashim selamat menimang cahayamata sulung mereka. Usop ada memaklumkan tentang kelahiran anaknya ini di akaun media sosial miliknya dan memberi nama anaknya ini sebagai Muhammad Saif Umar.

Sebelum ini juga Usop ada berkongsikan gambar baby Saif, namun wajah si kecil ini ditutup dengan emoji. Kini Saif telahpun 3 bulan usianya dan membesar dengan sihat. Meninjau akaun Instagram Usop, satu video baru baby Saif telahpun dimuatnaik.

Baby Saif dibawa ke h0spital untuk mengambil sunt1kan imun1sasi. Melihat akan wajah baby Saif yang buat pertama kalinya ditayangkan kepada umum ini, ramai yang mengatakan wajah baby Saif sangat mirip dengan wajah Teha.

Muka c0py paste mommy, cuma warna kulit sahaja mengikut daddy. Riuh mulut baby Saif berbunyi, mungkin hendak mengadu sak1t lah kena cuc0k dengan doktor, hehe. Banyak mulut macam daddy jugak ni baby Saif.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Usop ini telahpun meraih lebih 11 ribu tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Haiii Umar. .muka mommy sangat ni sayang.. Anak mommy sangat ni, handsome bila besar nanti.. “

” Muka bini hang sunggoh, comelnya Saif Umar ni. Alolo pandai mengadu tuh hehe.. riuh mulut.. “

” We sebijik sejebon muka bini dia. Btw comelnya awak sayanggg, semoga awak jadi anak soleh yaa baby.. “

” MasyaAllah comel sangat ni. Muka mommy sebijik betul, warna kulit je ikut daddynya.. Anak mommy sangat ni.. “

” Muka mommy sangat ni Saif Umar.. Tapi kulit ikut daddy hehe. Adil sungguh naaa.. comel lah Saif.. “

” Teha betul ni, lesung pipit dia ikut pak dia ni. C0py paste mommy sangat, cutenya Umar.. ngadu apa lah tu hehe.. “

” Anak lelaki ikut muka mommy mesti sejuk jer nanti. Assalamualaikum Saif Umar anak soleh.. muka mommy dia sangat.. “

Akhirnya dapat juga warganet melihat wajah buah hati pengarang jantung Usop dan Teha ini. Semoga baby Saif Umar membesar menjadi anak yang soleh, anak yang bijaksana dan menjadi kebanggaan daddy mommy apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Usop, IG Saif Umar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT