Connect with us

Artis / Selebriti

” Muka mini Lofa dengan sebelah tu serupa betul macam Lofa, cun.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Terbaru Mini Lofa, Adik Naura Auni Bersama Ahli Keluarga Curi Perhatian Warganet. Makin Lawa Lah Naura Sekarang. Yang Sebelah Naura Tu Ramai Yang Sangkakan Neelofa. Memang Sebijik Sama !!

Kanak-kanak bernama Che Naura Auni pernah viral beberapa tahun yang lalu kerana dikatakan memiliki wajah yang persis usahawan terkenal, Neelofa. Malah Naura yang digelar mini Lofa ini juga turut diundang sebagai tetamu MeleT0P ketika Neelofa masih menjadi pengacara rancangan itu.

Beberapa tahun sudah berlalu, Naura semakin membesar dan manis orangnya. Meninjau akaun Instagram Naura Boniey, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan gambar terbaru Naura bersama ahli keluarganya ketika pulang ke kampung halaman di Kelantan.

Klik gambar untuk info..

Selain wajah Naura, raut wajah seseorang yang berada di sebelah Naura turut menarik perhatian ramai warganet. Yang ini lagi sama seperti copy paste Neelofa dan tidak kurang juga yang nampak seperti wajah pengacara Hawa Rizwana Redzuan.

Ini membuatkan segelintir warganet hampir tertukar. Wajahnya sangat seiras seperti Neelofa sewaktu muda dahulu. Cantik dan lawa semua ahli keluarga Naura ini, sejuk mata memandang. Komen warganet lagi, entah-entah ada kaitan dengan family Neelofa sebab muka tu memang ada iras.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah pun merekodkan lebih 13 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Mini Lofa besar dah, bukan mini dah la hehe. Rasa macam baru je tengok dia jumpa Neelofa, viral masuk meletop.. ”

” Yang depan mini Lofa tu pun ada iras Neelofa dan Hawa Rizwana weh. Neelofa 2.0 Hawa Rizwana 2.0.. ”

” Sekali tengok ingatkan Lofa tadi, dua kali tengok ingat Hawa. ish gabungan muka lofa dengan Hawa sangat yang depan tu.. ”

” Yg depan tu pun masalahnya macam neelofa + hawa rizwana. confirm ke takde pertalian dar4h diorg ni? Hahahahahahhah.. ”

” Besar dah adik Naura mini Lofa.. kakak yang dekat depan tu macam iras-iras Lofa jugak.. yang tudung hitam iras mak lofa.. semua keturunan lofa dia tapau.. ”

” Kakak dia yang depan tu mix Neelofa + Hawa. Ingatkan Neelofa yang tudung grey tu.. Mata tu nak sama dengan Neelofa.. ”

Klik gambar untuk info..

” Makin besar makin nampak Neelofa. Kakak dia pun lebih kurang Neelofa juga. sorg macam eira hazira sorg neelofa sorg lgi mcm warah.. semua cantik.. ”

” Dia memang ada baka Neelofa gaiss.. Family Lofa kuasa 2 ke ni, muka mini lofa dengan kakak sebelah tu serupa betul macam Lofa. cun.. ”

Sekilas pandang memang ingatkan Neelofa, serupa sangat. Kalau ditemukan semua bersama, nampak seperti adik beradik sahaja. Apa-apa pun, semoga adik Naura sihat selalu dan membesar menjadi insan yang berguna kepada keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nauraboniey, Tiktok Reekawardi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT