” Mata dia comel arr, cair lah. Kita jat0h hati la kat fr0ntliners ni.. ” – Netizen

Aeril Zafrel Kongsi Gambar Ayya Soffya Memakai Face Shield Ala-Ala Fr0ntliners Buat Ramai Ger4m. Part Mata Dia Tu Ya Allah, Comel Sungguh !!

Popular dengan lakonannya yang hebat, Aeril Zafrel suatu nama yang sering menjadi bualan ramai. Sudahpun memiliki sebuah mahligai bahagia bersama Wawa Zainal, Aeril dikurniakan 3 orang cahaya mata comel bernama Attar, Hayla dan Ayya Soffya.

Antara ketiga-tiga si comel ini, wajah Hayla dan Ayya Soffya sering menghiasi laman sosial Aeril. Dengan video Tik Toknya, pasti akan ada kelibat anak-anaknya ini dimasukkan bersama. Attar anak yang agak pemalu dan kurang beraksi di hadapan kamera.

Soffya si kecil pula memang jadi tumpuan kerana wajah comelnya yang saling tak tumpah seperti Wawa. Dengan rambut hitam berkilau yang lebat, Soffya turut memiliki mata yang bulat. Sepanjang PKP ini, pelbagai ragam Aeril dapat dilihat dengan aksi yang lucu mahupun kreatif.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan sekeping gambar Ayya Soffya memakai penutup muka keselamatan seperti yang dipakai oleh frontliners. Wajah comel Ayya dengan mata bulatnya itu buat peminat tidak berkelip mata melihat. Makin comel la Ayya !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji wajah comel Ayya yang semakin terserlah ini. Antara komen-komen netizen :

” Comeyyy bukan mainnnn !!! Ger4mmm!!!.. “

” Lawa mata anak kau.. “

” Masyallah comeynya anak hang Aeril stay safe semua.. “

” Cantiknyeeee comelnyeeee.. “

” Ya Allah comelnyaaa. Mata dia.. Hahahahahha jat0h hati la kat fr0ntliner ni.. “

” Mata dia. Comellll arr. Cair lahhh kita dia ni.. “

” MasyaAllah cantiknyaaa mata dia.. “

” Masya Allah bulatnya mata Soffya.. “

Adui Soffya, mata bulatnya. Bersinar-sinar buat hati berdebar betul Soffya ni. Ini baru berapa bulan usianya, kalau dah besar ni tak mustahil beratur panjang jejaka-jejaka yang nak isi borang jadi menantu Aeril. Anugerah terindah ciptaan Allah. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ayya Soffya sentiasa sihat dan membesar dengan sempurna. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, IG Wawa Zainal by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..