” Makin meraj0k makin terjuih bibir, comel sangat Yusoff.. ” – Netizen

Dato’ Aliff Syukri Kongsi Gelagat Anaknya Yusoff Al-Qardawi Yang Menang1s Nak Ikut Pergi Kerja. Alahai Punya Munc0ng Mulut Tu Bila Meraj0k. Yusoff Yusoff, Manja Sangat Yer !! 

Nama pengasas kosmetik terkenal, Dato’Aliff Syukri antara yang popular di kalangan peminat. Dato’ Aliff yang kini sudah nampak matang dan beliau kelihatannya sudah jarang membuat video yang kurang disenangi netizen dan kini semakin disenangi peminat. Dato’ Aliff sebelum ini pernah mencet0s gos1p hangat berkenaan berita percera1annya bersama Datin Shahida.

Namun itu semua hanya dug4an dalam rumahtangga mereka. Kini Dato’ Aliff dan Datin Shahida semakin gembira dengan kehidupan baru mereka. Di antara 6 orang anaknya, Yusoff Al-Qardawi adalah yang paling rapat dan manja dengannya.

Yusoff ketika bayi dulu antara yang popular dan pernah mendapat anugerah Si Cilik Melet0p AME 2019. Muka dan wajahnya yang chubby menarik perhatian. Yusoff yang turut dibuka akaun Instagramnya sehingga kini telah mencatat seramai 635 ribu orang pengikut.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Aliff Syukri, telah dikongsikan satu video yang mempamerkan gelagat Yusoff Al-Qardawi yang meraj0k. Yusoff yang ingin mengikut Dato’ Aliff ke pejabat menar1k muncung panjang bila permintaannya ditol4k. Alahai, lucu jugak gaya meraj0k Yusoff ni.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Cerita pagi tadi🤭 kalau boleh hari2 dia nak ikut.. @yusoffalqardawi_terlajaklaris bila dah mula pandai bercakap mcm2 dia mintak.. sy kalau nak pergi kerja…. anak2 sy terutama @yusoffalqardawi_terlajaklaris saye mesti nak ikot pergi kerje. kadang-kadang nak lepas pon kesian soo kasi dok kete kejap kasi dia happy.. kesian gak nak bagi dekat org lain jage. . . tapi nak buat macam Mane kan. tanggong jawab tu besar Kene pergi jugak Kerje. Usof ni memang seorang yang manje Dan jugak ceria. kalau saye tak jumpa dia sehari rasa macam sebulan rasenye. walaupon dah besar saya anggap dia macam babay. sape ade anak macam ni kalau nak pergi kerja selalu menangis sila komen di bawah 👇

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Gelagat Yusoff yang mengam0k dan mukanya yang masam mencuka itu menarik perhatian peminat. Antara komen-komen :

” Comel nye yusof, muka pasr4h je kena tinggal. tang bibir tu tak blh tahan.. Pandai meraj0k skrg.. “

” Mulut tu terjuih kelu4r munc0ng taj4m betul. Comel la Yusoff.. “

” Alololo… Munc0ng bleh gant0ng h4nger.. “

” Comey sgt yusof… kuat meraj0k mcm dato.. “

” Alollololol manjaaa nyaa yusoffff. Comel je bibir tu yusofff.. “

” Anak manja abah ye yusuf nii. sengaja kac4u dato tu.. “

” Makin meraj0k makin terjuih bibir, comel sangat Yusoff.. “

Alahai s4yu betul lah Yusoff kena tingg4l dengan abahnya. Meraj0k sampai tak nak salam dengan Dato’ Aliff terus. Gaya munc0ng mulut tu comel sangatla Yusoff. Apa pun, semoga Yusoff menjadi anak yang soleh, membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..