” Makin besar makin comel Ara. Cantiknya kening tu sayang.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Wajah Anaknya, Ara Adreanna Yang Kini Sudah Berusia 6 Bulan. Wah Makin Comel Ara, Kening Tu Unik. Cute !!

Meninjau akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan sekeping gambar anak perempuannya, Ara Adreanna. Ara yang dipakaikan gaun dan topi berwarna kuning ini kini sudahpun 6 bulan usianya. Bella yang menulis di kapsyennya bahawa Ara membesar dengan cepat dan membuatkannya rasa ingin menang1s.

Ianya biasa untuk para ibu merasa seb4k melihat si kecil semakin membesar. Kehidupan Bella kini juga sudah lengkap dengan kepulangan semula suaminya, Aliff Aziz baru-baru ini setelah 9 bulan mereka terp1sah. Bagi pengikut Bella, wajah Ara dan abangnya, Ayden Adrean memang sering dimuatnaik.

Berbagai kisah mengenai anak-anaknya ini diceritakan Bella sejak mereka masih bayi sehingg lah sekarang. Ara juga seperti abangnya turut dibukakan akaun sosialnya sendiri atas nama Ara Adreanna. Banyak video dan gambar Ara turut dikongsikan di akaun ini.

Jika dilihat wajah Ara ketika dilahirkan dahulu dengan wajahnya kini sudah banyak perub4hannya. Dikatakan peminat sangat mirip wajahnya dengan Aliff, Ara memiliki sepasang mata yang cantik. Anak matanya yang hitam itu nampak bulat dan membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang comel sungguh muka Ara ini, semakin lama semakin chubby. Ini mendapat perhatian peminat dan ramai yang memujinya. Antara komen-komen :

” Ya Allah kenapa comel sangat awak ni. Pretty girl la Ara. Nak kunyah pipi tu please, I want to hug and k1ss you cutie.. “

” So cute and beautiful, like mummy. Muka potostat Ayden sangat. Ara Adreanna yang buat ramai ger4m.. “

” Adorable macam cup cake yang cute overload. Cutenya Ara, cantik sangat baby ni. Like mother like dotter.. “

” Halah comel sangat-sangat awak ni Ara Adreanna, so adorable. Kening mahal tu Ara, macam muka abang dia sangat.. “

” Aduiii wahai anak kenapa lah engkau comel sangat. Cutenya macam muka daddy dia betul Ara ni. Kening lain macam la Ara.. “

” Cute Ara ni, kening muka sama betul dengan Ayden. Look a like daddy face. Comel sangat la anak bella astillah ni. Semoga menguatkan lagi ik4tan kasih sayang ibu dan bapanya.. “

” Makin besar makin comel Ara. Cantiknya kening tu sayang. So cute in yellow, meriah bling bling kat tangan tu.. “

Ara memang cute lagi-lagi memakai baju kuning sebegini, nampak menyerlah. Semakin ketara nampak persamaan wajah Ara dengan daddynya itu. Apa pun, semoga Ara membesar dengan penuh kasih sayang dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..