” Aafiyah exc1ted sangat tu, kemain lajunya dia hay0n.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Bermain Bersama Kucing Kesayangannya, Pego Buat Ramai Terhibur. Wah, Seronok Aafiyah Melayan Pego. Part Akhir Tu Comel Sangat Suruh Ibu Pula Layan Pego !!

Nama Siti Aafiyah tidak perlu diperkenalkan lagi. Anak kepada penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Seri Siti Nurhaliza ini sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial. Populariti Aafiyah setanding ibunya dengan teletah dan gelagat yang comel.

Meninjau ke akaun Instagram, lagi video Aafiyah telah dikongsikan. Kali ini video Aafiyah bermain dengan kucing peliharaannya bernama Pego. Aafiyah sememangnya sangat sukakan kucing dan ia dapat dilihat ketika kali pertama Aafiyah ditemukan dengan Pego bulan lalu.

Video yang berdurasi 1 minit 30 saat ini telah mendapat sebanyak 32000 tontonan dalam masa 18 jam ia dimuatnaik. Aafiyah menggunakan tali dan digant0ngkan seekor patung untuk menarik perhatian Pego bermain. Gelagat Aafiyah begitu teruj4 sekali.

Aafiyah bermain sambil diperhatikan oleh ibunya, Dato’ Seri Siti. Nampak gembira Aafiyah bermain sehingga akhirnya dia yang kelihatan kelet1han. Namun dia tetap mahu melihat Pego bermain dengan menyuruh ibunya pula melayan Pego.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aafiyah bermain bersama Pego telah menghiburkan netizen. Nampak begitu seronok Aafiyah bersama Pego. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dua2 comel, ‘cuba relax sikit’ dia yg pen4t, kucing tak pen4t pun. Ger4m betul aafiyah tu.. Siapa scope pasir kucing? Kakak ke .. “

” Comel betul pego ni. Aafiyah penuh energy.. kucing tu napa la gebu sgt.. best nk gom0l2 ger4mnya. happynya princess.. “

” Comel member baru.. Apa nama kucing dia tu? Lupa dah. Ahahaha. Aafiyah exc1ted sangat tu. Tu yang dia ger4m… kemain lajunya dia hay0n.. “

” Comelnya.. Aunty nk pnjm kucing aafiyah bole… Suka sgt afiyah kat pego.¬†Eh, aafiyah pakai pampers, comel kucing kakak Afiayah.. “

Untuk rekod, Aafiyah dilahirkan pada 19 Mac 2018 dan pada tahun ini Aafiyah akan berusia 3 tahun. Aafiyah juga bakal menerima adik pada tahun ini kerana Dato’ Seri Siti sedang mengandungkan anak kedua yang dikhabarkan seorang bayi lelaki.

Alahai, comel jer Aafiyah menyuruh ibunya pula bermain dengan Pego. Kucing Aafiyah ini comel sangatlah seperti tuannya juga. Bagus Aafiyah tidak tak0t dengan kucing. Semoga Siti Aafiyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid, Dato Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..