” Dah nak jer1t cakap congratulations, comel perut.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Marsha Milan Duduk Sambil Memegang Perut Buat Peminat Teruja. Wah, Berseri-Seri Muka Marsha. Perut Pun Nampak Comel Jek !!

Bintang yang mula dikenali melalui program realiti Akademi Fantasia, Marsha Milan Londoh sudah tidak asing lagi dikalangan peminat. Penyanyi dan pelakon serba boleh ini sering dilihat membawa watak-watak kelakar dalam drama-drama yang dibintanginya.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Marsha ada berkongsi gambarnya yang sedang duduk di atas sofa sambil memegang perut. Marsha yang memakai gaun berwarna hijau lembut kelihatan cantik dan tersenyum manis ketika gambarnya diambil.

Namun di ruangan kapsyen, Marsha memaklumkan itu adalah gurauan dan gambar tersebut diambil selepas selesai makan dua pinggan nasi dan dirinya juga tidak pregnant.  Alahai Marsha, pandai mengusik peminat-peminat yang teruja dengan perkongsiannya itu.

Hal ini menyebabkan semua peminat berasa bedebar dan excited. Perut Marsha yang seakan ada baby bump kelihatan comel dan ini membuatkan peminat mendoakan semoga ada rezeki buat Marsha untuk menimang cahaya mata pada tahun ini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Marsha buat peminat terhibur. Rata-rata gel1 hati dan mendoakan yang terbaik buat Marsha. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ngandung ke tak, yang Penting sihat Dan aumm canteqs.. ” – Chef Adu Amran

” Hahahaahahah hang ni laaaa tak dan sat ti pregnanttt betoi.. ” – Ika Nabilla

” Rasanya haritu nampak lagi besar.. ni lens illusion eh, Hahahaha ger4m betul lah, baru nak cry happiness, Buat Suspen lah marsha ni.. “

” Hahahaha baru nak wish congrats.. Heheh Kii rinduu mu, nervous, ingat pregnant tadi. Semoga ada rezeki nanti, amin.. “

” Mudah²n gima. .soon… nga alawa dress nu mandak…. laa ingatkan pregnant beria excited tgk, Alaaa…. bru nk wish.. “

” Semoga Allah kurniakan Marsha baby secepatnya, bayi yg sihat, cantik, sempurna dan baik mcm ibunya.. aminnn, Comel peyuttt… hihi.. “

” Heyy saje je tau. Ingat betul2 dah preggy. Dah nak jer1t cakap congrats. Pape pon semoga diberikan rezeki, insya Allah soon. Pada masa yang sesuai, waktu yang tepat. Amin.. “

” One fine day ada… in Shaa Allah Biiznillah…. mngharap dn berdoa sungguh2. Allah swt MAHA BAIK dn Luas PengetahuanNya… akk doakn moga dikurniakn zuriat soleh solehah. Allahumma aamiin.. “

” Semoga 2021 mnjadi tahun yg terbaik buat marsha. Datg bamboo sungkai lagi ye, Hahaha nak4l la… insyaallah ade rezeki nye nanti.. “

Anak sememangnya adalah rezeki yang dinantikan buat semua pasangan suami isteri. Kami di Berita Kopak akan sentiasa mendoakan semoga Marsha dan suami dikurniakan rezeki anak tidak lama lagi dan sentiasa bahagia bersama selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..