” Macam perang4i mummy dia la, kuat gelak.. ” – Netizen

Perkongsian Video Muhamad Eidress Yang Dirakam Oleh Anzalna Nasir Cukup Menghiburkan Hati. Amb0i Eidress, Pandai Betul Berlakon Yer !!

Bekas peserta Dewi Remaja yang berwajah cantik, Anzalna Nasir sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Wajahnya sering menghiasi kaca TV dengan pelbagai iklan dari jenama yang dikenali. Isteri kepada usahawan, Hanif Zaki ini juga mempunyai perwatakan yang lemah lembut dan suka tersenyum.

Hasil tinjauan di akaun Instagramnya, Anzalna berkongsi rakaman video pendek anaknya, Muhamad Eidress yang berusia 18 bulan sedang minum air menggunakan cawan. Eidress yang comel berbaju kelabu dan berbelang itu dilihat ketawa mengekek-ngekek ketika video dirakam.

Dalam video tersebut, jika diperhatikan, cawan yang dipegang Eidress sebenarnya tidak mempunyai air. Eidress rupanya hanya berpur4-pur4 meminum air dari cawan tersebut. Pandai sungguh yer Eidress berlakon, mesti belajar daripada ibunya ini.

Gelagat Eidress yang comel dengan ketawanya itu mencuit hati peminat. Anzalna yang merakam video tersebut juga turut sama tergel4k dengan telatah Eidrus pada ketika itu. Peminat berpendapat, Eidress yang sentiasa ceria dan ketawa itu kelihatan persis seperti ibunya, Anzalna.

Jom tonton video di bawah :

Telatah dan kecomelan Eidress membuatkan peminat terhibur. Rata- rata peminat menyifatkan telatah dua beran4k itu cukup menghiburkan. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ger4mmnya ensem boy, gelas kosong eidrees, ger4m rambut tu, Ala2.. Comelnya big b0ss ni, Smpi munc1t minum teh… kosong.. “

” Semua post dia gel4k memanjang . Ada tak yang dia nang1s, mummy tolong record please, Suka gel4k mcm mak dia.. “

” Spesis mak die jugak alahaiii. .. kuat gel4k, Amboiii memang gaya b0ss sungguh ni, das4r anak pelakon haha.. “

” Bkn setakat teh kosong, cawan pun kosong, Ger4m betul dgn ensem boy ni, Happy baby..suka gel4k mcm mommy.. “

” Kopi o kawww satu bikkkk, its so cute boy awwww loveee, Suka gel4k mcm mak dia, So cute and adorable boy .. “

” Cm perang4i mummy dia la… Kuat gel4k… Kuat gurau… Hahahhaha… So cute, bud4k ceriaaaaaa ni. ger4mmm btul laaa.. “

” Eid ni memang mudah terhibur eh, hahaha mcm mommy dia suka gel4k, bud4k ceriaaaaaa ni.
Cutenya hensemboy.. ”

Seronok betul Eidress bermain bersama ibu tercinta. Kecil-kecil lagi sudah pandai menghiburkan hati orang tua. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Eidress sentiasa ceria dan menjadi anak soleh yang sentiasa membahagiakan ke dua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..