” Yang adik pun tak kuasa nak layan abang. Dia boleh buat dekkk je.. ” – Netizen

Amyra Rosli Kongsi Video Aqeef Anaqi Bersama Adiknya, Ayra Aryssa Yang Menghiburkan. Part Anaqi Sebut “Adik Biasa Dia Ni”, M4rah-M4rah Manja Tu Comelnya !!

Hubungan yang rapat dicinc4ng tidak akan putus. Pepatah melayu yang sering kali kita dengar menggambarkan tali persaudaraan di antara adik beradik. Hubungan adik beradik amat penting lebih daripada sahabat baik dan saudara-mara.

Terbaru selebriti Malaysia, Amyra Rosli telah berkongsi video terbaru yang memaparkan kedua-dua anaknya, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa. Video tersebut memaparkan gelagat Anaqi yang sedang memar4hi adiknya dengan nada gurauan manja.

Ternyata telatah dan perbualan Anaqi kepada Aryssa begitu mencuit hati. Siapa sangka anak comel yang berusia tiga tahun ini sungguh petah berkata-kata dan lancar pertuturannya.  Alahai Anaqi bijak sungguh keletahnya. T1ru mommy ke daddy tu.

Bukan itu sahaja, reaksi bersahaja Aryssa yang tidak mempedulikan ketika Anaqi melontarkan kata-kata “Adik,biasa dia ni” dengan nada tersendirinya begitu mencuit hati. Alahai comel kedua-duanya, abangnya mar4h-mar4h manja adiknya yang masih belum memahami ibarat tidak kuasa nak layan abang.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Nampak abang-abang sangat Anaqi ni. Perkongsian Amyra telah mendapat banyak tanda suka daripada peminatnya. Ramai yang terhibur dengan gelagat Anaqi dan kecomelan reaksi Aryssa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Gegendang adik dia pun “abaaang biasaaaa dia niii.. “ – Datin Diana Danielle

“ Yg adik pun tak kuasa nk layan abgnya.. Tak tak0t la abang.. Adik make d0nno je.. Comei..
Hahahaha jgn m4rah adik.. “

“ Kes1an adik,, adik tak tahu pun apa s4lah adik.. Alolololo comey nyeee.. adik dia bole wat dekkkk je.. tak puas hati adik tengok abg.. abg ckp slow slow boleh kn.. “

“ Sifat kasih sayang abang pd adik nyaaa.. bagusss.. dah besar nanti ada sifat penyayang and responsibility… “

“ Lancar nyaaaaa.. Handsome boy lah.. comel je m4rah.. adik be like abg okay.. Haha adik pun tak kuasa dh nak layan.. “

“ Aahahahahaha abang pun comel sangat lah.. Hahaha adik buat tak tahu je, pasti ayraaryssa ckp, bis1ng je abg ni.. hihihihi “

“ Haaaahhhh cuteenyaaaa.. Tu m4rah ke apa.. lembut je ckp yg adik.. tak tak0t pn.. Dalam hati adik ‘eii tak gar4ng mcm mommy pun’ hahahah.. “

Jelas terpancar keakraban antara Anaqi dan Aryssa. Bukan itu sahaja, sifat kasih sayang seorang abang kepada adiknya juga sangat terserlah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anaqi dan Aryssa membesar menjadi seorang anak yang penyayang dan sentiasa membanggakan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aamyrarosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..