“ Happy birthday Mama. We love you.. ” – Amyra Rosli

Amyra Rosli Kongsi Gambar Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ibu Mertuanya. Namun Gambar Anaknya, Aqeef Anaqi Yang Begitu Teruja Raih Perhatian Peminat. Alahai Dah Macam Birthday Dia !!

Setiap pasangan yang berkahwin pasti mempunyai keluarga mertua. Memiliki hubungan yang baik dengan keluarga mertua juga satu nikmat keluarga yang baik. Begitu juga Amyra Rosli yang begitu beruntung mempunyai mertua yang baik dan sememangnya seorang menantu yang baik dan penyayang.

Meninjau ke akaun Instagram Amyra, beberapa perkongsian gambar telah dimuatnaik yang memaparkan dirinya dan keluarga menyambut ulangtahun kelahiran ibu mertuanya, Norhayati Aziz yang dipanggilnya sebagai Mama. Jelas kelihatan wajah Amyra dan ahli keluarga yang lain tersenyum bahagia dan kelihatan akrab dalam gambar itu.

Sambutan hari lahir ibu mertua Amyra juga dihadiri dengan ahli keluarga yang lain. Pelbagai makanan dihidang dan juga terdapat sebiji kek sempena meraikan ulang tahun Mamanya. Pastinya, ibu mertua Amyra begitu happy dengan sambutan yang diraikan oleh Amyra dan anak-anaknya itu.

Suasana sambutan itu kelihatan begitu harmoni dan diraikan secara sederhana antara ahli keluarga. Namun, sambutan itu cukup bermakna sebagai kenangan dan tanda penghargaan buat ibu mertuanya. Pastinya meraikan hari istimewa bersama dapat mengeratkan lagi hubungan dan kasih sayang antara keluarga.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Posting Amyra menerima banyak tanda likes dan ramai yang mendoakan kebaikan untuk ibu mertua Amyra dan mengucapkan ucapan selamat hari lahir kepadanya. Ada juga yang memuji anakya, Aqeef Anaqi kelihatan comel dalam gambar itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Happy bday.. tapi kenapa yg tgh tu mcm bday dia.. ” – Nad Zainal

“ Aku je ke prasan nape makcik tu tak brape nk senyum.. Happy birthday.. cantikkk.. aaaa cantik betul tgok kak myra pakai tudung.. ”

“ Alhamdulillah.. happy birthday mama.. Senyuman Anaqi yg memikat n comeiii.. cantiknyaaaa.. Happy Birthday Kak Net.. ”

“ Alhamdulillah.. Amin.. happy birthday.. may allah bless you mama.. Semoga kekal bahagia.. Semua comel.. tpi yg terkiut Anaqii.. hemsem boy.. ”

“ Happy birthday mama barokah umur, sehat bahagia bersama keluarga didunia dan wal akhirat selalu dalam lindungan Allah SWT aamiin.. ”

“ Wahh happy birthdayy semoga sentiasa dimurahkan rezeki serta panjang umur.. Alhamdulillah aminn.. happy birthday.. ”

“ Happy birthday to you.. may Allah bless you.. Alhamdullilah.. Happy Biryhday.. Suka tgk amyra dg btdung cntek sgt.. Hb.. Happy birthday to your mom.. ”

“ Happy birthday mama amyra.. moga sihat selalu, bahagia and dipanjangkan umur.. anaqi mcm excited nak makann jee.. comel2.. ”

Alahai, bahagianya Amyra dan yang lain menyambut ulang tahun kelahiran mama. Apapun kami mengucapkan selamat hari lahir buat mak mertua Amyra dan mendoakan semoga Amyra sekeluarga sentiasa sihat dan berjaya selalu dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG aamyrarosli                                                  

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..