” Macam mak datin lah Fatima bawa handbag macam tu haha.. ” – Netizen

Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Bergaya Dengan Handbag Mininya Buat Peminat Terhibur. Ee Ger4m Betul Tengok Datin Kecil Ni. Leng0hlah Tangan Fatima 0ii !!

Menginjak setahun usianya Oktober yang lalu, cahayamata sulung Fazura dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya terus menjadi perhatian media dan peminat. Pelbagai telatah comel Fatima ada dikongsikan oleh Fazura di laman sosialnya.

Jika sebelum ini Fazura ada berkongsikan gelagat Fatima yang berjalan terkedek-kedek mencari dadda nya untuk menunjukkan baju dan handbag yang diperagakan,kali ini Fatima keluar bersiar-siar bersama Fazura pula ditayangkan.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan 2 posting berbeza yang menunjukkan Fatima bersama mini handbagnya yang siap diisi wang note RM 1. Tulis Fazura dalam nada bergurau, Fatima ingin membelikan mommy dan dadda ice-cream. 

Dengan rambut yang diikat di belakang, cute sahaja melihat cara Fatima memegang handbag tersebut. Seperti tertulis di kapsyen, apa pun jadi, handbagnya tidak boleh dijat0hkan. Sampai terangkat-angkat tinggi tangannya tuan puteri ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel oleh Fatima ini membuatkan peminat terhibur melihatnya. Mak b0rek anak rintik ni nampaknya. Antara komen-komen peminat :

” Macam mak datin lah Fatima bawa handbag macam tu haha. Rela angkat tangan tinggi-tinggi tak0t beg terlucut ye haha.. ” – Netizen

” Wah! Handbag dia full of RM1 la. nak belanja mommy and daddy ice cream cukup ke tu Fatima. she so comel.. “

” Comelnya makcik kecil ni, Amboi bergaya anggunnya dia. Flying k1ss dekat dadda ke tu. Style betul bawak beg camtu eh Fatima.. “

” Amboi Fatima, dah pandai bergaya la sekarang haha. pasal la smart, cite dan lawa sangat ni. V0gue sangat Fatima tau.. “

” Amb0iii Fatima, kemain banyak duit bawak yek. nak pergi beli eskim ke tu haha. kerlas betul anak dara ni, bergaya.. “

” Habislah handbag coach mommy nanti haha. Cara pegang handbag tu tak tahan tengok haha. Duit cash banyak betul ye mommy bekal haha.. “

” So cute, macam mommy sangat haha. Kemain style mak mak datin ni Fatima. Leng0h la tangan Fatima haha.. “

Kecil kecil sudah bergaya, besar nanti boleh tentu lagi wow Fatima ni. Gaya tangan tu memang betul-betul menjaga handbag kesayangan haha. Apa pun, jadi anak yang solehah selalu Fatima dan sentiasa menggembirakan hati kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..