” Lain macam isi surat cinta daddy, Rayqal be nice ok hehe.. ” – Netizen

Ucapan Selamat Hari Lahir Daripada Jejai Buat Anak Sulungnya, Putra Rayqal Cur1 Perhatian Ramai. Wah Ada Kegus4ran Di Hati Daddy Lah. No W0rries Daddy !!

Saban tahun, pastinya ramai yang ternanti-nantikan ucapan hari lahir daripada Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai. Ungkapan katanya penuh nasihat untuk anak-anak tersayang dan kasih sayangnya diberi sama rata sahaja.

Semalam merupakan hari lahir putera sulungnya iaitu anak hasil perkahwinan bersama Nora Danish, Putera Rayqal. Meninjau akaun Instagram Rizal Ashram Ramli atau Jejai, beberapa keping gambar kenangan bersama Rayqal diabadikan dalam postingnya ini.

Ucapan Jejai seperti biasa, panjang berjela dan penuh puitis. Nasihat agar Rayqal menjadi anak yang baik dan menghormati semua orang tua dan kaum keluarga tidak pernah ditinggalkan dalam setiap birthday wishnya.

Memandangkan Rayqal sudahpun menginjak ke alam remaja, kali ini Rizal menc0retkan sedikit kegus4ran hatinya terhadap Rayqal. Banyak yang berubah pada tahun lalu, apatah lagi Rayqal kini sudah bersekolah di asrama dan berada jauh dari pandangan mata.

Jom baca perkongsian di bawah :

Hati seorang ayah, walaupun anak semakin membesar tetap dirasakan seperti anak kecil yang perlu diperhatikan setiap gerak gerinya. Antara komen-komen peminat :

” Terbaik brother, happy birthday Rayqal. Seorang ayah, pandai menulis buat anak, tiap tahun baca. Semoga menjadi kenangan buat anak setiap pesanan tu nanti.. “

” Super daddy, i always look forwars to your birthday message to your kids. Always heart-warming. Anyway , happy birthday Rayqal.. “

” Setiap tahun memang i ternanti-nanti ucapan daddy rayqal, best sangat baca. Happy birthday Handsome boy. Suka tengok Rayqal ni dari dia kecik lagi, muka dia penuh kasih sayang. lembut je.. “

” Always, every year waiting for this letter frm daddy to his son. Happy Birthday dear lucky boy Rayqal. Daddy risau Rayqal dah dewasa hehe.. “

” Selalu datang sini nak baca apa yang daddy tulis this year. happy birthday young man. Ucapan daddy Rayqal sangat menyentuh hati.. “

” Oh panjang karangan daddy, as usual daddy punya wishes sangat menyentuh perasaan. This time, lain macam isi surat cinta daddy. Rayqal be nice ok hehe.. “

” Suka baca Jejai punya surat bila tiba masa birthday anak-anak. Sangat ikhlas.. kali ni ada lu4han perasaan bila anak makin dewasa ye daddy hehe. Father feeling.. “

Antara gambar-gambar lain yang turut dikongsikan oleh Jejai :

Walau di mana jua Rayqal berasa, pastinya daddy Jejai akan melakukan yang terbaik untuk Rayqal. Happy birthday Rayqal dari kami di Berita Kopak dan semoga Rayqal diberikan kemudahan dalam menimba ilmu dan jadi seorang yang berjaya suatu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizal Ashram

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..