” Suka tengok keluarga ni, tak kira anak tir1, abang kandung, tapi bersilaturahim macam keluarga sendiri.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Hari Lahir Anak Fasha Sandha, Putra Rayfal Raih Pujian Peminat. Bekas Suami Fasha, Jejai Dan Anak Nora Danish, Putra Rayqal Pun Ada. Terharu Tengok Gambar Nombor 2 Tu !!

Perp1sahan bukanlah titik noktah atau pem1sah antara ibu bapa dan anak-anak. Inilah yang dipraktikkan oleh pelakon cantik, Fasha Sandha dan bekas suaminya, Rizal Ashram Ramli atau Jejai. Hubungan mereka tetap berjalin dengan baik dan akrab sehingga sekarang.

Bagi peminat Fasha, pastinya mengetahui akan hubungan baik mereka ini. Setiap kali ada sambutan hari lahir anak-anak, wajah Jejai pasti muncul bersama-sama keluarga Fasha. Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, gambar-gambar sekitar majlis hari lahir Putra Rayfal dimuatnaik.

Tidak hanya dihadiri oleh Jejai, si abang, Putra Rayqal iaitu anak kepada Nora Danish juga turut sama memeriahkan majlis adiknya ini. Keakraban antara Rayqal, Rayfal dan Jemaima sememangnya utuh dan mereka menyayangi antara satu sama lain.

Majlis yang simple dan secara kecil-kecilan di rumah sudah cukup membuahkan senyuman bahagia Rayfal. Walaupun last minit, namun majlis tetap meriah dan semua orang nampak gembira. Untung Rayfal ada 2 ayah yang menyayangi dirinya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Seronok peminat melihat kemesraan yang terjalin antara Fasha, Jejai dan anak-anak.  Antara komen-komen peminat :

” Terharunya tgk pic yg no 2 tu. Semogaaa bahagia selamanya. Happy birthday Rayfal. Yg pasti abg raykal mesti ada siap dukung adik aisya lg.. “

” Ya Allah.. suka tengok kluarga ni.. harmoni¬† sungguh.. tak kira anak tir1.. abang kandung.. adik dari anak mak tir1 tapi bersiratul mcm kluarga sendiri.. terharu saya tengok.. benar la orang baik.. memang akn kelihatan baik walau dimana mana.. “

” Abg Rayqal tetap ada.. love sangat. Terbaik la family ni suka tengok bonding anak-anak. Happy birthday rayfal semoga jadi anak soleh berjaya dunia Dan akh1rat.. “

” Bagus Rayqal dukung baby.. walau bukan adik tapi abang penyayang. Love sangat tengok family ni. Suka tengok relationship diorang ni.. “

” Tak tahu la asal fasha up gambar family dengan ex suami dan anak sweet sgt… suka sgt tgk… nmpak sgt tak membezakn ape2 dlm family. semoga bahagia dengan kehidupan sekarang.. “

” Bagus Fasha.. tetap terapkn nilai2 positif wlpn telah berp1sah.. Alhamdulillah.. tiap kali birthday semua sibling ada. Untung dia dpt 2 ayah yg penyayang.. “

” Eiii suka tgk fasha n family. Dengan ex pun macam kawan je, takde mus0h-mus0h. Boleh ambil gmbr sekali. Sukaa.. happy birthday Rayfal.. “

Alhamdulillah, hubungan yang pastinya membahagiakan tidak hanya si anak malah juga ibu bapanya. Selamat hari lahir Rayfal sayang dan didoakan semoga Rayfal beroleh kejayaan selalu dalam hidup dan menjadi penyeri keluarga sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..