” Dengan kita terperanj4t, baby tend4ng la tu.. ” – Netizen

Video Neelofa Tersent4k Apabila Merasa Baby K1ck Ketika Sedang Live Cur1 Perhatian Peminat. Terus Terdiam Lofa Sambil Usap Perut, Mesti Kuat Tu. Baby Excited Dengar Suara Umi Dan Abi Ye !!

Berita kehamilan usahawan terkenal, Neelofa bukan lagi rahsia. Tidak lagi dapat menyorokkan perubahan pada perutnya, peminat setia Neelofa teruja dan tidak sabar untuk melihat wajah bayi kepada bintang kesayangan mereka ini.

Dikhabarkan, Neelofa dijangkakan bakal melahirkan dalam masa terdekat dan kandungannya kini sudahpun memasuki trimester yang ketiga. Masih lagi aktif dengan aktiviti perniagaannya, Neelofa juga sering membuat live bersama suaminya, Haris Ismail.

Meninjau akaun Instagram lofa.world, telah dikongsikan sedutan video yang memaparkan salah satu live pasangan ini. Kedengaran Haris membacakan doa untuk ibu bapa bersama maksud bagi setiap ungkapan doa tersebut.

Apa yang menarik perhatian peminat adalah reaksi wajah Neelofa tatkala perutnya di tend4ng oleh ‘ si kecil ‘. Sampai terpejam mata Neelofa menahan ‘tend4ngan padu’. Apabila sudah hampir dengan due date, memang lebih terasa kekuatan baby kick ni.

Jom tonton video di bawah :

Semenjak di kongsikan posting ini, hampir 40 ribu tontonan telahpun dicatatkan. Antara komen-komen peminat yang dapat kongsikan :

” Sejuknya hati melihat, untung kedua-duanya. Comelnya reaction Lofa tu, baby tend4ng la tu. tak lama dah tu.. “

” Masya Allah, anak dia orang mesti comel g1la. Semoga lahirla anak yang bertakwa dan sayangi ibu bapanya sesejuk mata memandang.. “

” Tak sabar nak tengok baby. Baby tend4ng ummi ye, baby pun excited dengar suara Abi dan Ummi dia tu.. “

” Yes this part, dengan kita kita terperanj4t. Comelnya baby respon sebab dah terbiasa dengar suara abi dan umminya.. “

” Alhamdulillah, baby sentiasa mendengar yang baik baik sahaja. Comel je baby dalam tu pun nak join sama.. “

” Masya Allah, baby pun nak baca doa untuk ummi dan abi hehe. Mesti baby boy nanti ni, bukan main lagi k1ck ummi ye baby.. “

” Seronoknya anak yang dikandung ini. hampir saban malam dirinya mendengar kuliah ilmu dan alunan suara memuji namaMu Ya Allah daripada ibu dan bapanya.. “

Kaum ibu yang pernah dan sedang melalui fasa mengandung seperti Neelofa pastinya memahami rasa apabila baby menend4ng kuat sebegini. Semoga Neelofa dipermudahkan sepanjang tempoh kehamilan dan urusan untuk bersalin nanti berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.world

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..