Connect with us

Artis / Selebriti

” Macam ibunya, pandai sangat menari.. ” – Netizen

Video Anak Bella Astillah, Ara Adreanna Menari Raih Perhatian Ramai. Alahai Pandai Betul Ara Berjoget. Sampai Aunty Didi Astillah Pun Terkejut Tengok Step Ara Menari !!

Meninjau ke satu akaun Instagram, perkongsian sebuah video yang memaparkan anak kepada Bella Astillah iaitu Ara Adreanna sedang menari telah meraih perhatian ramai. Wah, tengok daripada gaya tarian Ara ini seperti seorang yang sudah biasa menari.

Walaupun masih kecil, gerak tarian Ara ini tidak sepadan dengan usianya. Ara nampaknya mempunyai bakat dalam tarian kerana gerak tarinya sangat lemah lembut. Mesti Ara selalu melihat ibunya menari dan Ara pula cuba melakukannya.

Dapat dilihat di belakang Ara ialah ibu saudara Ara iaitu Didi Astillah. Didi juga agak terkejut melihat gaya Ara menari. Bak kata pepatah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Ara sememangnya lahir dalam keluarga yang berdarah seni.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 12 ribu tanda suka daripada waragnet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bakat Ara dalam bidang tarian masih boleh digilap lagi. Tidak mustahil suatu hari nanti, Ara boleh menjadi seorang penari terkenal. Ara juga pandai membuat mimik muka ketika menari.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Mmng ank seni btul ikut acua n ibu n ayah nya .bolih jd artiss jgk ni jnji jd ank yg baik ,brjaya dunia alhirat.. Pandai Ara menari ikut rentak lagu.. “

” Ara pandai menari, mesti ara pandai mengaji. Moga jadi anak solehah.. Hahaha cumilll suka betul expression muka ara ni tau.. “

” Comel sgt. Araaaaaa  Mengalahkan mommy kaaaa.. Alolololooo… Comeynya Ara sayang… Pandai buat watak penggoda.. “

” Comel Mcm mama n aunty didi.. alamak mcam ibunya pandai sangat menari.. muka nakal btl ara… kecik2 cumilll… pandai gelek.. “

” Comeyy anak Bella..Semoga suatu hari nanti sy diberi rezeki anak perempuan plk..hihihi.. Didi jgn tekejut sgt ehh  mu leee ni ngajar hahahahahaha.. “

” Alhai..memang comel sangat.. Pandai ara bergelek mata dan mulut pun sama ikut berinteraksi nmpk gedik.. Sebiji bella yang ni.. “

” Cute nya Ara pandai menari lagi semoga jadi anak yg pintar cerdik.. Ara bila time die garang pun comel time die joget ni pun comel.. ara2.. “

Comel sangat gaya Ara menari. Kalau macam ini, nampaknya Ara boleh mengalahkan mummy Ara dan juga aunty Didi. Apa-apa pun, semoga Ara Adreanna membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan sentiasa menjadi penghibur mummy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alternatemy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT