” Macam biasa model senior citizen berusia 800 tahun yang mengaum, haha.. ” – Netizen

Datuk Ramli MS Kongsi Video Sedang Menggayakan Baju Untuk Rancangan Gegar Vaganza. Wow Bergaya Sungguh Tok Ram, Ramai Pulak Yang Mengusik. Tapi Part Komen Balas Tok Ram Tu Memang Kelakar. Tersemb0r Baca, Haha !!

Siapa tidak kenal dengan selebriti yang sering mendapat tugasan sebagai juri hebat ini. Datuk Ramli MS memang sudah terkenal dengan sikapnya yang tegas dan lantang bersuara ketika memberikan krit1kan kepada para peserta.

Kini Datuk Ramli MS atau lebih mesra dengan panggilan Tok Ram menggalas tugas sebagai juri tetap dalam rancangan realiti Gegar Vaganza dari musim pertama sehingga lah sekarang yang sudah pun masuk musim ke sembilan.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Tok Ram sendiri telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya sedang menggayakan pakaian sut untuk rancangan Gegar Vaganza. Kelihatan Tok Ram masih terlihat kemas dan kacak ketika menggayakan baju tersebut meskipun sudah berusia.

Perkongsian video itu telah menarik perhatian netizen. Terdapat seorang netizen bergurau menyatakan yang Datuk Ramli MS seperti model warga emas yang sudah berusia 800 tahun lalu. Malah tidak terhenti di situ sahaja, Tok Ram telah memberikan respon terhadap komen tersebut.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen pula, ramai yang memuji penampilan Tok Ram dan ada yang menyak4t yang penampilan Tok Ram itu adalah arahan daripada isterinya, Datin Alyah. Antara komen-komen menarik adalah :

” Woww fashion ikon ni. Tak ada lagi minggu yang Tok Ram tak smart, semuanya smart dan nampak muda lah.. “

” Perhhhhhh berapiiiii Tok Ram, steady mart Tok Ram, Datin suruh la tu kan hehe. Kirim dekat datin ye Tok Ram.. “

” Ini yang dinamakan original look. Kemas lah Tok Ram, nampak muda selalu. Fesyen pun kena dengan Tok Ram.. “

” Tok Ram mane penah tak smart. Makin tua makin mahal ni Tok Ram, kacak bergaya lagi, tak nampak tua pun hehe.. “

” Masih handsome walaupun dah berusia, intelligent, knowledgeable, respected and professional man. Moga sihat selalu Tok Ram.. “

” Paling kacak dan paling sempoi dalam gegar vaganza adalah Tok Ram, hehe kalah Nabil Ahmad tau.. “

” Segaknya, sesuai sangat warna tu, gaya, mutu, keunggulan. Orang lelaki memang, lagi makin berusia lagi kacak.. “

Respon daripada Tok Ram :

Semp0i je Tok Ram melayan komen netizen. Apa-apa pun Tok Ram memang nampak kacak, boleh dikatakan baju-baju yang digayakan oleh Tok Ram setiap minggu semuanya menarik. Semoga Tok Ram sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG tokram_ramlims

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..