” M4ti-m4ti ingat dalam 45-47 tahun jer umur sis.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Sambutan Hari Lahir Sheila Rusly. Ramai Terkej0t Dengan Usia Sebenar Sheila. Wah, Memang Awet Muda Lah Sis !!

Tarikh hari ini merupakan hari yang sangat istimewa buat Sheila Rusly kerana ia merupakan hari lahir Sheila yang ke 50 tahun. Meninjau ke akaun Instagram, Sheila ada memuatnaik beberapa keping gambar ketika sambutan hari lahirnya.

Disambut secara sederhana bersama ahli keluarga, namun ianya tetap meriah. Tambahan pula apabila melihat menu-menu yang disediakan nampak sedap-sedap belaka. Menu tersebut disediakan oleh Elisya Sandha dan anak Sheila, Luth Mikhail.

Sambutan hari lahir Sheila kelihatan begitu santai dengan masing-masing hanya memakai baju ‘tidu’r sahaja. Apa yang mencur1 perhatian ialah usia sebenar Sheila, kerana ternyata ramai yang tidak menyangka usia Sheila yang telah mencecah 50 tahun.

Ini kerana penampilan Sheila nampak muda dari usianya. Sheila nampaknya tidak dimam4h usia dan tetap maintain seperti dulu. Wah, apakah rahsia Sheila yang boleh kekal awet muda walaupun di usia emas.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Sheila. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen dan rakan artis :

” Happiest Birthday Mama Sis, Moga panjang umur, murah rezeki, sentiasa diberkati dan dilindungi Allah S.W.T. Aminn .. “

” Happy Birthday sis sheilarusly_jspictures tak mcm 50 pun, Nak tips awet mude please. welcome to the 50s club Sis. Semoga diberikan kesihatan yang baik sentiasa ya aamiin .. “

” Sis umur 50 nampak macam 30 thn. Sy yg 30 dah rupa 50 thn.. Happy 50th..semoga sentiasa dibawah rahmatnya. Aamiin ya rabb.. “

” Happy birthday sis mmpk muda lagi sis walau 50thn dh.. semoga panjang umur,dimurahkan rezeki dan berjaya dunia dan akhirat. 50 tapi tetap nampak muda.. “

” Sedapnya semua msakan.. Happyy birthdayy sis sheilarusly_jspictures muka still maintain muda.. Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta.. “

” Semua sedap udah takyah makan luar.. Hah 50?.. m4ti-m4ti ingat sebelum ni dlm 45-47 jer umo sis.. awek muda nya siS.. “

” Sanah helwah Sis. Semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu.Aamiin. tips awet muda please.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 50 tahun buat Sheila Rusly. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..