“Ger4mnya, pandai yer bila ibu cakap jump, terus Afwa jump.. ” – Netizen

Video Gelagat Muhammad Afwa Sedang Bermain Bersama Ibunya Tarik Perhatian Ramai. Alahai Comel Betul Si M0ntel Ni. Suka Betul Afwa Main Lompat-Lompat Yer !!

Ada sahaja mengenai gelagat anak kedua penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza yang menjadi perhatian ramai. Malah jangan tak tahu, Muhammad Afwa ini turut mempunyai ramai peminatnya yang setia mengikuti perkembangannya dari semasa ke semasa.

Meninjau di akaun Isntagram Afwa Khalid, telah berkongsi satu video terbaru yang memaparkan gelagat Afwa sedang bermain lompat-lompat. Kedengaran dalam video tersebut, suara ibu tercintanya sedang menghiburkan Afwa.

Sekali lagi gelagat Afwa telah mencur1 perhatian netizen. Manakan tidak, kedengaran suara Datuk Siti menyebut ‘ jumping darling jumping, jump, jump, jump ‘ terus Afwa melompat dengan tersenyum. Senyuman si kecil ini buatkan yang menonton pasti merasa ger4m melihatnya.

Telah berusia 5 bulan pada bulan ini, Afwa yang memiliki badan yang m0ntel ini sudah kelihatan iras seperti wajah Datuk Siti. Hingga kini perkongsian video Afwa itu telah mendapat tanda suka hampir 3 ribu sejak ianya dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton gelagat Afwa dalam video tersebut dan dalam masa yang sama, mereka juga memuji kecomelan Afwa. Antara komen-komen menarik adalah :

” Assalammualaikum Dato’ CT, wow so cute Afwa sebiji rupa tok ti lah. Comel lah tengok gelagat Afwa ni.. “

“Ger4mnya, pandai yer bila ibu cakap jump, terus Afwa jump. Dah semakin bijak bud4k kecil ni, semoga membesar dengan sihat yer Afwa.. “

” Sedapnya berenjut aje ya. Ishhhh ger4m tengok Afwa lah makin comel makin b4mb4m badannya tu.. “

” Tak pernah tak comel lah si kacak ni. Seronok lah dia dapat l0mpat-lompat tak berhenti ye sayang.. “

” Pipi tu nak ke mana, labuh betul pipi. Tengok badan ya rabbi semangat betul, buat kita yang tengok ni pun jadi ger4m.. “

” Comel laaaa. Tengok dah macam muka abg dia, Asyraf. Semoga sihat selalu penghibur hati ibu Siti ni.. “

” Dah pandai senyum bila diagah, comel lah. Suka tengok video-video Afwa, comel sangat. Rezeki tok ti ada anak comel macam ni.. “

Amboi-amboi suka lah dia yer, dapat main lompat-lompat sambil ditemani oleh ibu tercinta. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Afwa membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibubapanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Afwa Khalid, Muhammad Afwa Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..