” Bestnya, nampak meriah macam sambut hari raya lah.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Video Buat Majlis Rumah Terbuka Di Luar Negara Yang Buat Ramai Teruja. Wahh Nampak Meriah, Memang Semangat Anak Malaysia ni !!

Bermula dari kisahnya berjauhan dengan suami hinggalah kini dia telah berhijrah ke luar negara, Kisah tentang bekas pengacara program bual bicara Borak Kopitiam, Dayah Bakar ini sering kali mendapat perhatian ramai di laman media sosial.

Pastinya setiap perkongsian Dayah mengenai kehidupannya di luar negara buat yang mengikuti perkembanganya sangat tertarik untuk mengikuti jalan ceritanya. Lebih-lebih lagi Dayah juga turut berkongsi video-video menarik berkenaan anak kecilnya iaitu Achbar Muhammad Fahri.

Meninjau di akaun Instagram, Dayah ada memuat naik satu video yang memaparkan dirinya membuat rumah terbuka. Tulis Dayah, dia begitu gement4r kerana ini merupakan kali pertama dirinya mengadakan majlis seperti itu di rumah.

Namun, Dayah bersyukur kerana mempunyai rakan-rakan yang datang membantu untuk majlis tersebut. Difahamkan, video tersebut diadakan beberapa bulan yang lalu sebelum l0ckdown dilaksanakan.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang meluahkan kata keterujaan melihat suasana sambutan rumah terbuka yang diadakan oleh Dayah. Malah gelagat anak Dayah, Fahri dalam video tersebut turut menghiburkan. Antara komen-komen menarik adalah :

” Bestnya, memang nampak meriah betul lah kak Dayah. Memang semangat anak Malaysia betul kak Dayah.. “

” Wah bestnya, meriah macam sambut hari raya. Dapat juga berkumpul dengan rakan-rakan kan. Selamat Hari Malaysia Dayah.. “

” Fahri why so cute. Ger4m tengok gaya dia duduk tu. Hehe cayalah kak Dayah, saya tengok pun seronok ni.. “

” Seronoknya, nampak macam buat jamuan raya. Happy betul kan tengok suasana mcm ni. Bila lah di Malaysia dapat buat mcm ni lagi.. “

” Bestnya buat makan-makan. Hebat lah Dayah dapat buat acara macam ni. Untung sebab ada kawan-kawan yang membantu kan.. “

” Kita yang tengok pun teruja habis, sebab lama tak buat makan-makan macam ni. Happynya tengok.. “

” Sy0knya tgk ramai2. Meriah beb, semoga smua sihat2 dan happy selalu kt sana, Fahri paling comel lah.. “

Memang nampak meriah betul majlis yang diadakan oleh Dayah tu. Perkongsian Dayah kali ini memang sangat menarik ditonton. Apa-apa pun, semoga Dayah dan keluarga kecilnya sentiasa happy dengan kehidupan baru mereka di Australia.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..