” Looking beautiful glowy and happy kakak.. ” – Diana Danielle

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Baby Shower Isteri Datuk Seri Eizlan Yusof, Datin Seri Natasha Rosa. Berseri-Serinya Datin Walaupun Sudah Sar4t. Part Kek Tu Macam Bagi Hint Jantina Baby Je. Yeayy Bertambah Lah Geng Lepas Ni !!

Datuk Seri Eizlan Yusof dan isterinya, Datin Seri Natasha Rosa telahpun mengumumkan berita kehamilan bayi pertama mereka pada bulan Disember tahun lalu. Bersempena ulangtahun perkahwinan yang pertama, Datuk Eizlan berkongsi berita ini di Instagram rasminya.

Menurut portal Harian Metro, Datuk Eizlan turut memberitahu Datin Natasha juga mengalami morning s1ckness yang agak ter0k. Munt4h dan tiada selera makan pada awal kehamilan membuatkan keadaan sedikit huru h4ra. Ketika itu kandungan Datin Natasha sudahpun 5 bulan usianya.

Meninjau akaun Instagram Datuk Eizlan, telah dikongsikan beberapa keping gambar ketika majlis baby shower mereka. Datin Natasha yang sudahpun sar4t tetap nampak aktif dan berseri-seri wajahnya walaupun sedang menghitung hari untuk melahirkan.

Dekorasinya yang dihiasi dengan belon-belon berwarna merah jambu dan putih ini nampak menarik. Turut dikongsikan gambar bersama kenalan Datuk Eizlan iaitu Datin Edidrus dan Amy Abd Aziz. Datuk Eizlan turut mengucapkan ucapan ribuan terima kasih kepada semua jemputan lain yang turut sama memeriahkan majlis baby shower mereka ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Eizlan Yusof (@eizlanyusof)

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kek yang simple berbentuk baju romper bayi siap dengan ropol-ropol di atasnya turut disediakan pada majlis ini. Wah sepertinya bakal menimang baby girl dan ini mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Tahniah Datuk Sri Eizlan dan Datin Seri Natasha, looking beautiful glowy and happy kakak. Semoga dipermudahkan segala urusan.. ” – Diana Danielle

” Wow tahniah Lan dan Tasha. Can’t wait to see your new born. Semoga dipermudahkan nanti. Doakan saya jugak menunggu hari jumpa orang baru.. “

” Tahniah both of you. Makin berseri mom ni, comelnya ibu. manis je wajah datin seri, mesti baby pun manis senyumnya. baby girl la.. “

” Assalamualaikum datuk & datin smga dpermudohkan sgalanya utk proses bersalin nanti sihat selamat ibu dan baby. dgn izinNya in Sha Allah aamin aamin ya rabalallamin.. “

” Waaaa,nak dapat new member laa.. berseri2 mommy.. semoga dilancarkan dan dipermudahkan sgla urusan amin.. “

” Baby girl ni segak ikut daddy nanti hehe. Tahniah both of you abang dan isteri. Nampak comel sangat Datin Seri Natasha. Semoga dipermudahkan segala urusan.. “

” Congrats Datuk Seri Eizlan, Gugirl lagi abang hehe. Alhamdulillah anak perempuan anugerah dari Allah. Suka tengok isteri Datuk, lembut je. Semoga dipermudahkan.. “

” Cantik, manis & humble… In Sha Allah babynya cantik dan manis macam mommynya. Comel plak datin pakai bib baby tuh nk makan. Pinkish, it’s a girl.. “

Tentunya dalam berdeb4r perasaan teruja untuk menyambut kedatangan orang baru semakin membu4k-bu4k. Semoga segala urusan Datin Seri Natasha untuk melahirkan nanti dipermudahkan dan berjalan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eizlan Yusof, IG Natasha Rosa Boudville, Portal Harian Metro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..