” Suka tengok cara Fasha melayan peminat-peminat dia, ikhlas sangat.. ” – Netizen

Video Fasha Sandha Menerima Kej0tan Sempena Hari Lahirnya Daripada Peminat-Peminatnya Ketika Berada Di Set Penggambaran Dapat Pujian Ramai. Alahai Comel Betul Reaksi Fasha Dapat Kej0tan Tu, Happy Birthday Fasha !!

Beberapa hari lalu, pelakon jelita, Fasha Sandha telah menyambut hari kelahirannya yang ke 37 tahun. Menerusi akaun Instagram suami Fasha, Aidil Aziz telah berkongsi ucapan romantik buat isteri tercintanya sempena hari lahirnya itu.

Meskipun telah berlalu hari lahirnya itu, kelihatan keluarga Fasha serta rakan-rakanya tidak ketinggalan meraikan hari lahir Fasha dan Fasha turut berkongsi gambar-gambar meraikan hari lahirnya itu di akaun Instagramnya sebagai kenangan dan buat tontonan ramai.

Terbaru, Fasha telah berkongsi satu video di mana dirinya telah menerima kej0tan daripada kelab peminat-peminatnya yang membawa hadiah meraikan hari lahirnya. Menerusi video tersebut, ujar Fasha, ketika itu dia sedang menjalani sh00ting di sebuah kafe di sebuah Mall.

Kongsi Fasha lagi, dia begitu menghargai apa yang telah dilakukan oleh peminat-peminatnya itu dan dalam video itu juga, Fasha kelihatan begitu seb4k setelah melihat dari jauh akan kedatangan peminat-peminat yang datang membawa sejambak bunga serta hadiah buat dirinya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Fasha dan turut memuji akan sikap Fasha yang begitu menghargai apa yang dilakukan oleh peminat-peminatnya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Love sangat Fasha, sebab menghargai apa yang peminat-peminat bagi. Tengok diri Fasha memang tahu dia bukan seorang yang somb0ng.. “

 ” Happy Birthday Fasha, so sweet lah betul tengok video ni, Fasha memang semp0i layan peminat, merendah diri betul walaupun dia dah jadi popular.. “

” Bestnya tgk. Dihargai sgt, bgs juga dpt peminat yg baik hati semuanya. Be good be kind . For where there is kindness there is goodness, and where there is goodness there is magic. Just like cinderella.. “

” Comel betul fasha ni.. Selamat Ulang Tahun Kelahiran Fasha.. Semoga sentiasa dalam jagaan dan peliharaan Allah. Fasha memang terbaik.. “

” Happy birthday si manis.. Kak fasha lembut org nye, cakap pun lembut je, orang yang baik ramai yang sayang kan, semoga segala urusan Fasha dipermudahkan.. “

” Suka sgt cara Fasha melayan tau, ikhlas sgt… i love you fasha, really down to earth, happy birthday Fasha, smga dimurahkan rezeki selalu, amin.. “

Memang patutlah ramai yang puji sikap Fasha, tengok video yang dikongsikan Fasha tu betul-betul nampak Fasha sangat menghargai peminat-peminatnya, malah gaya Fasha melayan peminatnya-peminatnya itu begitu tulus dan ikhlas. Kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Fasha.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..