Connect with us

Artis / Selebriti

” Lembut je Evie cakap ‘tanak’ tu. Macam mak dia, lemah-lembut.. ” – Netizen

Video Gelagat Harris Alif Dan Intan Ladyana Melayani Karenah Anak Mereka, Evie Khadeeja Shopping Baju Buat Warganet Terhibur. Dah Pandai Pilih Baju Sendiri Evie, Comel Je Minta Baju Mickey Mouse Tapi Takde Size Lah Pulak. Pandai Harris Pujuk, Sweet Je Ayat Daddy !!

Evie Khadeeja merupakan cahayamata sulung kepada pasangan Harris Alif dan Intan Ladyana. Sudah pun berusia 2 tahun pada penghujung bulan Januari baru-baru ini, Evie juga seorang yang ‘banyak mulut’ dan suka bercakap. Harris pula rajin melayani telatah si kecil ini.

Meninjau akaun Tiktok Break Out Hq dan Berryful Official, telah dikongsikan gelagat Evie ketika keluar membeli-belah pakaian bersama daddy dan mommynya. Evie yang meminati kartun Mickey Mouse meminta baju kartun itu daripada Harris dan Intan.

Klik gambar untuk info..

Intan yang pada waktu itu memegang beberapa helai dress menegur Harris mengapa ditunjukkan baju Mickey Mouse kepada Evie kerana baju itu tiada size Evie. Sesi memujuk pula lah Harris supaya Evie memilih dahulu baju yang ada di tangan Intan.

Lembut sahaja cara Harris memujuk dan bercakap dengan Evie dan ianya mendapat pujian warganet. Evie juga bagus budaknya, mudah dipujuk dan mendengar kata. Komen warganet, kalau budak lain, mahu berguling dan meraung atas lantai jika yang diminta tak dapat.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika jika video lambat keluar ) 

@breakoathq

Comel betul perangai evie ni🤣#intanharis#fyp #breakoat #berryfull #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #fypdongggggggg #fypgakni #fypdong #fypgakni #fypindo #tiktokindo #indo #tiktoksukma #sembangentertainment #foryoupage #foryoupageofficiall #shouldbeme #tiktokavatar #Makanlokal #10Bersama #makeup #beauty #gattox #beunita #founder #founderinayahbeauty

♬ Dj Didunia Ini Tenang Aja X Low Sampai Bawah (Remix) – Racun Remix

Intan juga bercerita tentang perangai Evie yang semakin banyak meragam. Evie tahu yang dirinya bakal mendapat adik, meragamnya pun bukan main lagi. Asyik hendak berkepit sahaja dengan mommy sehingga Intan nak pergi ke bilik air pun tak boleh.

@inayahbeautytrading

Comel betul perangai Evie anak Intan Ladyana & Harris ni 🤣 #intanharis #fyp #breakoat #berryfull #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #fypp #fypdongggggggg #fypgakni #fypdong #fypgakni #fypindo #tiktokindo #indo #tiktoksukma #sembangentertainment #foryoupage #foryoupageofficiall #shouldbeme #tiktokavatar #Makanlokal #10Bersama #makeup #beauty #gattox #beunita #founder #founderinayahbeauty

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Perkongsian ini telah pun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Matangnya la Harris.. Nampak macam sebaya je dengan Intan, tak nampak macam budak pun.. ”

” Lembut je Evie cakap dengan Harris. Anak kita huarghhh huarghyyy kalau itu yang dia nak haha.. ”

” Anak sedara kita siap guling-guling sampai bising satu mall haha.. 10-15 minit pertama ye boleh lembut, lepastu dia memang meminta maknya jadi singa.. lepastu jadi la drama air mata haha.. bagus harris didik anak,, evie pun behave je.. ”

” Pandainya ckp.. comel pulak tu.. comel MCM mak ayahnya.. semoga Intan Ladyana dan family bahagia ke Jannah.. ”

” Alahai sukanya cara dia explain dekat anak dia, smooth je.. Aku 10 minit pertama mcm diorng.. waktu seterusnya mcm dekat blakang tu haha.. ”

” Keletahlah Evie, comel sangat. Suka tengok pasangan ni, jenis slow talk dan comel. Sekali dengan anak pun terikut perangai dorang tu.. ”

” Bapak2 sgt Harris..Cinta pertama anak perempuan adalah Abah nya.. semoga Jadi anak yg solehah yer syg.. ”

Comel sangat Aryssa, siap joget2 lagi. Baca artikel penuh -> https://beritakopak.cc/wah-caras-mummy-nampak-adik-mummy-dah-geleng-kepala-tengok-peel-adik-hehe-netizen/

” Comelnya Evie pandai cakap.. Lembut je cakap ‘tanak’ tu, macam mak dia. Mana Evie tak lemah lembut bercakap, tengok lah cara Harris pujuk Evie tu, so sweet lah daddy.. ”

Kata orang anak adalah cerminan kepada ibu dan ayahnya. Tengok cara Evie menjawab dengan lembut tu, memang serupa dengan sifat Intan dan Harris yang lemah lembut apabila bercakap. Tak apa Evie, nanti daddy carikan Evie baju Mickey Mouse banyak-banyak okey.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Break Out HQ, Tiktok Berryful Official, IG Harris Alif

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT