Connect with us

Artis / Selebriti

” Kesian Bell, member dah buntu nak cakap apa.. ” – Netizen

Terima Panggilan Prank Daripada Radio Australia, Gelagat Bell Ngasri Bercakap Bahasa Inggeris Buat Ramai Terhibur. Sampai Gugup Dah Bell Nak Cakap Apa. Part Last Paling Berdekah !!

Meninjau ke akaun Instagram HotFM, perkongsian sebuah video rakaman siaran HotFM pada pagi tadi telah membuatkan ramai terhibur. Segmen pagi tadi telah membuat prank kepada Bell Ngasri sehinggakan ramai ketawa tidak kering gusi.

AG menyatakan mereka menerima panggilan daripada stesen radio Australia dan meminta Bell untuk bercakap dengan mereka. Di awal video sememangnya nampak tidak seperti prank dan Bell juga seperti amat mempercayai mereka.

Klik gambar untuk info..

Namun, reaksi Bell yang tidak begitu mahir untuk berbahasa Inggeris membuatkan ramai terhibur. Bell hanya mengulang ayat yang sama sehinggakam tidak tahu hendak bercakap apa. Akhirnya AG meminta pemanggil bercakap dalam bahasa Melayu.

 

 

 

 

 

Perkongsian video ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Sekali Bell terkena lah pula, selalunya Bell yang mengenakan orang. Nampak mudah je Bell terkena kali ni, haha. Nasib baik cepat terkantoi.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dengan gelagat Bell bertutur dalam bahasa Inggeris. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kesian bell, Jahat korang.. Dekah pagi tadi dalam kereta sorang2 dengar ni. Ya Allah la. Dah agak dah mesti cuak muka Bell nak speaking.. “

” Wei, kesian dia.. adoiiii sakit perut kita berdekahhh gelak…sian bell kena prank.. dengar dh pagi tadi berdekahhh aku.. “

” Adoi, lawak wei.. Hahaha sian bell. Lenkali jgn caya diorang ni.. Mudah je Bell digula gulakan Tapi kalau kita pon gelabah.. “

” Adoiii sakit perut gelak.. Berdekah aku gelak sorang2 dlm keta td.. Saya berhenti kereta tepi jln pagi td sbb gelak terbahak2 dgr Bell ‘skipping’ ostrolia.. “

” Tapi bukan ke bell adik beradik ni fasih bertutur in english? Awat arini gelabah lak bell? Tak pamham akum.. Terbahak2 aku dalam kereta. Hahaaaa.. “

” Hahaha… Kelakar lah pagi ni.. Adoiiii..berpeluh kwn tu nk speaking.. Asam tu kurang nasib tak tersedak.. Berapa banyak mate daaaa.. “

” Aduuhhh.. Member dah buntu nak ckp apa.. Sekali.. “boleh je bang”..  part ni paling kelakar beb pagi td..tq lah hot f.m made my day lah..love hot f.m selalu.. “

Klik gambar untuk info..

Mesti Bell rasa gementar kerana menyangkakan sedang berbual dengan stesen radio Australia. Maklumlah kali pertama bercakap dengan stesen radio antarabangsa kan. Hilang terus gementar bila tahu terkena prank, sabarlah Bell.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hot FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT