” Lawanya Mira pakai tudung labuh, eh baby bump ke tu.. ” – Netizen

Penampilan Mira Filzah Bertudung Labuh Raih Pujian Peminat. Semakin Manis Puan Amirah Ni. Namun Ada Sesuatu Yang Menarik Perhatian Peminat. Eh Macam Baby Bump Lah !!

Pelakon dan juga penyampai rancangan Nona, Mira Filzah antara nama yang cukup gah dalam dunia seni hiburan tanahair. Memiliki wajah yang manis dan cantik, Mira sentiasa mencur1 perhatian peminat apatah lagi sejak bergelar isteri kepada Wan Emir Astar.

Meninjau akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan beberapa keping gambarnya yang memperlihatkan Mira mengenakan tudung dalam gaya yang berbeza daripada terdahulu. Mira yang mengenakan baju berwarna biru dan tudung berwarna biru ini nampak berseri-seri.

Tertera di kapsyennya meminta peminat meningg4lkan komen emoji berwarna biru. Mira mengayakan tudungnya dengan fesyen labuh sehingga ke paras pinggang. Dengan solekan yang nipis, Mira tetap nampak jelita dengan lirikan mata dan senyumannya itu.

Sesuai dengan statusnya sebagai isteri, gaya ini antara gaya kegemaran Emir dan Mira pernah mengatakan ketika membuat salah satu video tutorial tudung beberapa bulan lalu. Iyelah lagi nampak anggun dan lebih muslimah apabila Mira sebegini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Memang manis nampak Mira dengan mengenakan tudung labuh ini dan ramai peminat yang memberi komen nampak seperti baby bump. Amboi, nampak je korang ni yer. Sehingga kini, p0sting ini sahaja sudah mendapat 191 ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” You look very the very most beautiful. Mira tak pernah tak cantik, eh baby bump ke tu wah, ada isi ka tu.. “

” Cantik tudung labuh Mira, terpes0na lawa la Mira. Macam lain je nampak em Baby girl bump eh. It’s a girl,.. “

” You look very beautiful Mira. Makin kurus dan makin cantik ni. Nampak mcm pregnant, baby bump di sebalik tudung, alhamdulillah.. “

” Combination of blue and you so perfect. Wah akk Mira nampak macam kurus je, cantiknya akk ni.. Waaa mira preggy lah, tahniah.. “

” Cantiknya Mira, lawa nampak ayu je pakai macam ni. Eh macam dah ada isi yaa Mira, penamp4kan perut la.. “

” Masya Allah lawanya kak Mira Filzah pakai tudung labuh. Cantik bertudung macam tu, semoga terus istiqamah ye Mira.. “

” So cantik pakai labuh macam ni. Mcm pregnant jek. Nampak berisi.. Aminn Ya Mujib.. Tak sabar nk tengok mini Mira Filzah.. “

” Bila bca komen ingt ak jer nmpk kkmira nih lain macam, mcm berisi gtu…hahahaha… InsyaAllah…kita doakan yg terbaik.. “

Kalau sudah orangnya cantik, pakai apa sahaja pasti akan nampak berseri-seri. Peminat juga teruja dan ramai yang mengatakan Mira sudah kelihatan baby bump. Samada ianya benar atau tidak, sama-sama kita doakan yang terbaik untuk Mira. Semoga terus success dan gembira selalu di samping suami tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..