” Comelnya Fatima senyum, manis sangat. Berlipstik pula dia hehe.. ” – Netizen

Video Terbaru Fazura Bersama Anaknya, Nur Fatima Aisya Menggunakan Filter. Alahai Baru Nampak Muka Senyum Fatima, Manis Sangat Si Comel Ni. Siap Pakai Crown Lagi, Dah Macam Dato’ Seri Vida !!

Kelahiran cahayamata pertama aktress Fazura dan Fattah Amin menambahkan lagi kegembiraan mereka. Menamakan puteri mereka ini sebagai Nur Fatima Aisya, si kecil ini sudah pun berusia 4 bulan. Fatima mula menjadi tumpuan ramai semenjak wajahnya ditayangkan pada malam tahun baru baru-baru ini.

Hasil tinjauan kami di Instagram Fattzuralovelife, telah dimuatnaik satu video terkini yang memaparkan wajah Fatima dalam filter. Fazura yang memangku Fatima ini merakam reaksi wajah Fatima apabila melihat dirinya sendiri dalam filter bertudung.

Bertudung merah dan turut terdapat crown di kepalanya, filter ini turut menampakkan wajah Fatima dalam solekan. Dengan lipstik merah menyal4 dan bulu mata yang nampak lentik, Fatima sendiri teruja melihat wajahnya itu. Fatima turut membuat bunyian suara menegur wajahnya itu di skrin handphone.

Sejak wajah Fatima dikongsikan kepada peminat, tiada satu pun wajah Fatima yang menunjukkan Fatima senyum. Namun pada video kali ini, peminat dapat melihat senyuman Fatima walaupun hanya seketika. Fazura turut menulis di kapsyennya video ini bakal dipadam selepas ini.

Jom tonton video di bawah :

Memang manis sekali senyuman Fatima ini, suaranya pun manja sahaja kedengaran. Ini mendapat respon peminat dan antara komen-komen mereka :

” Comelnya lahai Fatima, pinjam crown boleh ke sayang. hahah Fatima dah jadi DSV lah, ee ger4m tengok.. “

” Masya Allah baby, aunty nak cub1t pipi sket boleh. Comel mulut kecik sejemput ni. Oh Fatima gadis ayu.. “

” Hai Fatima manis, membesar jadi anak yang solehah buat mummy daddy ye. Comel nau nau baby Fatima ni.. “

” Dah pandai tegur, ala cepatnya Fatima besar. Kan main senyum eh dapat main filter, macam Tokti la Fatima.. “

” Assalamualaikum ustazah Fatima, cutenya Fatima main filter. comel sangat-sangat cutie pie ni. Cantik macam mommy nanti ni.. “

” Masya Allah anak solehah mommy daddy Insya Allah. Don’t delete or archive this post Mommy, Fatima so cute and sweet.. “

” Alahai merahnya mak ngah ni. comelnya Fatima senyum, manis sangat. Berlipstik pulak dia hehe, ger4m betul.. “

Meriah sungguh Fatima dalam filter ini, merah menyal4 bibirnya dengan lipstik macam tu. Comel sangat bila nampak Fatima dalam imej bertudung, part senyum tu manis sungguh. Semoga si kecil ini menjadi anak yang solehah dan membesar dengan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..