” Lawanya kolam kak lina pom pom.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gambar Suaminya Sedang Temani Anak Mereka Mandi Kolam, Namun Kolam Mandi Anak Elly Mazlein Jadi Tumpuan Ramai Peminat. Memang Cantik Pun !!

Sejak mendirikan rumah tangga kali kedua, pelakon dan pengacara terkenal, Elly Mazlein sering mendapat perhatian ramai. Bahkan ramai yang perasan bahawa kini Elly tampil bahagia dengan kehidupan barunya bersama suami tercinta.

Kurang berkongsi mengenai kehidupan personal di laman media sosial, sesekali Elly berkongsi tentang kehidupan keluarga pasti menjadi tumpuan warga netizen. Setelah mendirikan rumah tangga, Elly turut mengambil keputusan tidak akan mended4hkan wajah puteri kesayangannya buat tontonan ramai.

Ramai yang tahu, suami Elly, yang dikenali sebagai Cikgu Azlan begitu rapat dengan anak Elly. Ramai yang memuji akan sikap Cikgu Azlan yang saling tidak tump4h seperti ayah kandung melayan anak Elly itu. Ada sahaja perkongsian gambar mereka bersama mendapat liputan warga netizen.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Elly telah berkongsi satu gambar yang memaparkan anaknya yang sedang mandi kolam dan ditemani oleh suaminya. Perkongsian gambar tersebut sekali lagi turut mendapat perhatian ramai.

Ikuti perkongsian gambar tersebut adalah :

Di ruangan komen, perkongsian gambar kolam mandi anak Elly telah menjadi tumpuan dan mereka juga memuji akan sikap suami Elly yang begitu ramai dengan anak Elly. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Lawanya kolam kak lina p0m p0m.. beli kat mana, tengok corak memang cantik, ni kalau bdk-bdk mesti suka.. “

” Wahh cantik betul kolam anak kak Lina,boleh tahu kak Lina beli mana kolam mcm ni, tertarik lah pula tgk.. “

” Seronoknya tengok anak dan papa isi masa bersama. Memang salute ar cikgu Azlan ni, seorang bapa yang bertanggungjawab. .”

” Bahagia tengok kehidupan kak pompom sekarang, bertambah bahagia dan ceria, semoga kekal abadi, amin.. “

” Mana beli kolam tu kak lina? Lawanya rasa nak beli la satu, bukan utk bud4k kecik. Utk diri sendiri yg 0bses dengan Frozen.. “

” Sy0knya mandi kolam, rasa mcm nak terj0n join sekaki jer tgk gambar ni, hehe mst seronok kan anak kak lina.. “

” Kak lina, mana beli pool tu.. Tu kalau anak saya nampak, makan tido dalam tu pun mau, hehehee.. “

Wah memang cantik pun kolam tu, patut ramai yang tertarik. Seronok tengok anak Elly habiskan masa bersama papanya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kehidupan Elly sentiasa bahagia dan kekal hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..