” Cutenya buat munc0ng. Part meow tu alahai.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Membuat ‘Duckface’ Buat Ramai Terhibur. Part Buat Bunyi Kucing Tu Alahai Comel Sangat Suara !!

Anak kedua pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini sangat popular di media sosial. Sebut sahaja nama Alisa Aisyah, pastinya ramai mengenalinya. Baru berusia 1 tahun, namun Alisa sudah mempunyai 1.2 juta orang pengikut di akaun Instagramnya.

Hanis gemar berkongsi video dan gambar Alisa di akaun Instagram dan boleh dikatakan dia sentiasa mengemaskini akaun Instagram Alisa. Sesiapa sahaja akan berasa ger4m melihat kecomelan Alisa yang dilihat begitu seiras dengan wajah bapanya.

Antara entri terbaru yang dikongsikan ialah video Alisa membuat wajah duckface. Wajah Alisa yang membuat mulut munc0ng telah menarik perhatian peminat. Alahai, panjang sungguh munc0ng Alisa tu. Inilah wajah duckface paling comel !

Video yang berdurasi seminit ini telah mendapat ratusan ribu tontonan dan ribuan komen yang memuji kecomelan Alisa. Namun di pertengahan video tersebut, Alisa telah membuat bunyi kucing pula sambil mengac4h Hanis yang sengaja mengus1knya.

Jom tonton video di bawah :

Wajah Alisa tetap comel walaupun apa jua gaya yang dilakukan. Buat muka munc0ng sebegitu pun tetap membuatkan ramai ger4m melihatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Heii aku c1um jak giii ger4m akuu lahhh. Meowwwww ni comei sgt ni . hahaha eeee munc0ng munc0ng nak pergi mana ecahh comeyy .. “

” Tibahhhh “meow” hahahaha eeeee omeyy. Izinkan onty save video2 Alisa. Semoga terken4n muka Alisa kat anak onty omeyyyy.. “

” Eyyy gigi tuu comel betul mcm spongebob. Eee. Ger4m aunty tngk munc0ng tu . ttibe meow meow, halah halahhh cute nya.. “

” Haishhh alisaaaa why so comel. cheeky betul la bud4k ni. tibe meow meow, halah halahhh cute nyaaa.. “

” Comel alisaa . Mcm saya kecik2. The only acceptable duckface. Ya Allah cutenya buat munc0ng. Part meoww tuuuu alahaaai.. “

Pasangan ini turut mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Yusuf Iskandar. Yusuf juga sama popular seperti adiknya, Alisa di media sosial. Ini kerana Yusuf juga mempunyai jutaan pengikut yang mengikuti akaun Instagramnya.

Salah satu sebab mengapa kedua-dua anak pasangan ini sangat popular ialah sikap mereka yang bersopan santun dan mendengar kata. Ini kerana hasil didikan Hanis yang begitu displin mendidik anak-anaknya. Semoga Alisa dan Yusuf menjadi anak baik sehingga dewasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..