” Comelnya muka, macam daddy dia lah.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Kedua Bella Astillah, Ara Adreanna Yang Comel. Alahai, Cepatnya Dia Besar. Dah Nampak Macam Muka Daddy Pula !!

Ara Adreanna merupakan anak kedua pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astillah. Ara dilahirkan pada bulan Julai lalu kini sudah berusia 4 bulan. Seperti selebriti lain, Bella turut membuka akaun Instagram untuk puteri kesayangannya itu.

Menggunakan nama araadreanna untuk akaun media sosial anaknya, sehingga hari ini sejumlah 45 ribu orang telah mengikutinya. Wajah comel Ara sering mencur1 perhatian ramai orang. Semakin Ara membesar semakin iras seperti wajah abangnya, Ayden Adrean.

Meninjau entri terbaru di akaun Instagram, sekeping gambar terbaru Ara telah dikongsikan. Memakai baju gaun dengan skirt rop0l, sesiapa sahaja akan berasa ger4m melihat kecomelan dan kem0ntelan Ara. Alahai, manis sungguh Ara seperti ibunya.

Perkongsian ini telah mendapat ribuan likes dan komen-komen yang ger4m melihat wajah comel Ara. Ramai yang memuji mata Ara yang begitu cantik dan semestinya Bella seronok untuk merias anak perempuannya ini. Maklumlah pakaian bayi perempuan kebanyakan pelbagai fesyen.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ada beberapa netizen menyatakan wajah Ara semakin persis seperti wajah Aliff Aziz. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Agak2 dah besar nanti rupa sape ek? Hehehe. Comelnya muka, macam daddy dia lah.. Cantiknya mata awak “

” Comeynya macam muka Ayden. Mata diaa lahaii super cute. Sooo cute little unicorn. Cantik mcm mummy dia lah.. “

” Morning pretty. Comel nya anak alif ni… Alaa rasa nak timang2 je. Cantek mata dia. muka mommy. TiNana love you so muchh bebyprincess.. “

” Cute sangat sangat mata tu. macam muka daddy sangat, ayden macam muka mommy. cantik sangat ara. ger4m sangat so cute.. “

” Masyaallah tabarakallah…. bellaastillah plisss buat 2 lagi yg cam ara.. Comelnya eii ger4m lah.. cmelnyaaa muka mcm dady die la bellaastila.. “

Pastinya kehadiran Ara dalam kehidupan Bella dan Aliff melengkapkan lagi kehidupan berkeluarga mereka. Tambahan pula mereka kini sudah mempunyai sepasang cahaya mata yang menjadi penyeri rumah tangga. Ayden juga seronok mempunyai seorang adik.

Semoga puteri kesayangan Bella dan Aliff ini membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah serta berjaya menjadi anak kebanggaan ibubapa. Semoga suatu hari nanti Aliff Aziz dapat bertemu anak dan isterinya kerana dia kini masih berada di Singapura.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna, Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..