” Baru teaser dialog dah bagi aura sed1h 7 Hari Mencintaiku 3.. ” – Netizen

Penulis Novel, Siti Rosmizah Semail Umum Info Terkini Mengenai Drama Siri 7 Hari Mencintaiku 3. Wah Akhirnya Terjawab Drama Atau Filem Yang Dicanang-Canang. Teaser Tu Mak Aii, Confirm Air Mata. Sed1h Sungguh !!

Drama bersiri 7 Hari Mencintaiku hasil tulisan penulis novel terkenal, Siti Rosmizah Semail menjadi fen0mena hebat dalam industri hiburan tanahair. Drama yang digarap dengan cukup kemas ini mendapat sambutan hang4t daripada penonton.

Menyambung untuk musim keduanya baru-baru ini, 7 Hari Mencintaiku 2 juga mendapat jutaan tontonan dan sekali lagi menjadi drama tertinggi ratingnya. Dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat seperti Shukri Yahaya dan Siti Saleha membuatkan penonton berendam air mata dengan lakonan mereka.

Setelah berbulan-bulan berteka-teki tentang kesinambungan drama hebat ini, akh1rnya Siti Rosmizah memberikan pengumumannya. Hasil tinjauan kami di akaun Instagram Srone Sdn Bhd, telah dikongsikan posting daripada penulis terkenal itu tentang sambungan drama ini iaitu 7 Hari Mencintaiku 3.

Siti Rosmizah mengumumkan drama ini bakal bersiaran di slot Akasia TV3 dan menjanjikan ianya bakal menggeg4rkan industri drama. Siti Rosmizah turut memberi teaser dialog bagi watak-watak dalam 7HM3 yang pastinya membuatkan penonton ‘ banj1r’ dengan air mata.

Jom tonton video di bawah :

Perkhabaran ini mendapat perhatian peminat dan seperti dijangka jalan ceritanya untuk musim ke 3 ini pastinya lebih mengusik emosi penonton. Antara komen-komen mereka :

” Can’t wait, very excited. tak sabar rasanya. Wowwww tak sabar spertiny bnyk mengundang air mata nii.. “

” Baru teaser dialog dah bagi aura sed1h 7 hari mencintaiku 3.. semoga dipermudahkan perjalanan 7hm3 ni.. “

” Tak sabar, Lagu background tu buatkan teringt dkt season 1. Background music tu yg mengingatkan semua memori2 fenomena 7hmk1.. “

” Tak sabar nak tengok drama ye ya Allah semoga senantiasa berjalan dengan lancar dan semoga saat syuting semua ya baik baik aja.. “

” Ala…. baru bace ni dah sed1h… Rindunya pada drama ini hanya Allah saja yg tahu.. tk sabarnya nk tengok. Semoga segalanya di permudahkan. Amin.. “

” Kena get ready tisu banyak-banyak siap-siap ni.. tak sabar nak tengok. Kali ini pasti menang1s habis.. “

” Excitednya tapi mesti banyak air mata nanti. Baca part ni pun banyak yang sed1h, dah boleh bayang macam mana nanti.. “

Akh1rnya terjawab sudah persoalan sebelum ini samada drama hang4t ini akan diteruskan dalam bentuk drama ataupun filem. Teaser yang diberi juga pasti membuatkan drama ini bakal menjadi fenomena sekali lagi. Apa pun, selamat berjaya untuk seluruh produksi dan para pelakon, semoga semuanya berjalan lancar sehingga selesai penggambaran.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sronesdnbhd, IG Siti Rosmizah, IG 7harimencintaiku2

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..