” Lagi stylo dari bapaknya, macam hero K0rea la Damien.. ” – Netizen

Dato’ AC Mizal Kongsi Gambar Photosh00t Bersama Anak Lelakinya, Reeve Damien. Wah Sama Segak Anak Dan Ayah. Memang Stylo Ala-Ala K0rea Betul Damien Ni !!

Umum mengetahui, perkahwinan di antara pengacara popular, Dato’ AC Mizal bersama Datin Emylia dikurniakan 2 orang cahayamata diberi nama Reeve Damien dan Fea Eryssa. Pernah berkongsikan sebelum ini gambar mereka sekeluarga, AC menyifatkan isteri dan anak-anaknya adalah sumber kekuatan untuk dia terus berkarya.

Meninjau akaun Instagram AC Mizal, telah dikongsikan gambar dan video ketika sesi photosh0ot AC dan anak terunanya itu. AC turut memaklumkan pada perkongsian terdahulu bahawa mereka bakal keluar dengan single berjudul Mine.

Impiannya untuk menyanyi bersama Damien terlaksana dengan peluang yang diberikan oleh syarikat Universal Music. Damien kini sudahpun belasan tahun dan membesar menjadi anak yang tampan tetapi sedikit pem4lu.

AC turut menulis di kapsyennya Damien anak yang baik dan sangat menyayangi anak sulungnya ini. Gaya dan wajah Damien ini nampak ada persamaan dengan AC ketika zaman mudanya dulu. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Damien yang seperti Korean look ini telah meraih perhatian peminat. Ramai juga yang memuji wajah kacak Damien. Antara komen-komen peminat :

” Oh my god stylo macam bapaknya. Damien is now singing. He sounds good, handsome boy. Muka iras datin Emylia.. “

” Mini bap4knya masa muda la, handsome. Style sangat anak bap4k, bakal jadi hero ni full package. Good luck Damien.. “

” Asall mukaa ank ac ni,aku nengok mcm pelakon korea wokk yg slalu cik man komen tu haa. Adehhhh comeii ter0k.. “

” Teringat zaman 4U2C dlu², like father like son. handsome young prince .. mcm hero korea laa dto. Eh jap adik dengan abang ke ni hehe.. “

” Handsome stailo lagi dari bapaknya, Mcm sama umur aje. Ur son mcm muka datin, Sejuk. Keluarga yg akan sentiasa murah rezki… Aamin.. “

” What a wonderful moments daddy n son. Blessed.. like father like son, dua-dua tinggi mel4yut. Dato kena letak gmbr dato masa dlu sbb style sama mcm dato dlu haha.. “

” Korean style tapi versi dark n handsome. G1ler smart mcm dato muda2 dlu… Photostat btol ni. AC junior aka kembar.. “

Anak sudah besar teruna, ayahnya juga masih lagi nampak muda macam abang dengan adik. Apa pun, semoga single AC dan Damien ini mendapat sambutan daripada peminat dan terus berusaha mengembangkan bakat yang ada sehingga berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emyliadac

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..