” Sed1hnya kita yang nang1s ni, surpr1se betul.. ” – Netizen

Video Kej0tan Kedua Norman Hakim Untuk Memey Suhaiza Di Majlis Ulangtahun Memey. Part Ibu Memey Muncul Depan Pintu Tu, Menang1s Terus Memey. Kej0tan Paling Mahal Ni, Terbaik Lah Norman !!

Beberapa hari yang lalu, telah diadakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Memey Suhaiza di kediamannya. Norman yang mengatur beberapa kej0tan untuk isterinya ini nyata berjaya membuat Memey gembira.

Seperti kebiasaannya, setiap majlis Norman dan Memey pastinya dihadiri semua anak-anak dan tidak ketinggalan Abby dan suaminya, Faizal. Meninjau akaun Instagram Norman Hakim, telah dimuatnaik video kej0tan istimewa yang terakh1r untuk Memey.

Di sebalik kemeriahan majlis ini, rupanya Norman sudah mengatur sebulan lebih awal untuk ibu mertuanya mendapatkan rawatan susulan di ibu kota dalam tarikh berhampiran hari lahir Memey. Dengan harapan sekiranya ada rezeki, ibu dan ayah Memey dapat bersama-sama meraikan Memey.

Memey langsung tidak menjangkakan ibu dan ayahnya ini akan hadir di majlisnya ini. Dengan bantuan Abby dan Faizal, semuanya berjalan lancar dan Memey nyata tidak dapat menahan airmata apabila wajah ibunya muncul di depan pintu dengan membawa sebiji kek.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi Memey ini membuatkan ramai peminat turut terharu. Lama tidak berjumpa ibu tersayang, airmata tertump4h jua apabila dapat memel0k sang ibu. Antara komen-komen peminat :

” Kami yg tgok pun seb4k, beruntung meMey dpat papa norman. Moga dilimp4hkan kebahagiaan dan rahmat daripadanya.. “

” Sed1hnya kita yang nang1s ni.Habis makeup hr nii berder4i airmata keluar. Happy birthday memey trskan jd isteri ibu yg baik bahagia till jannah.. “

” Waa kite lak join menang1s jugak, t0uching lak. Menitik air mata tgk video ni , terharu sangat lah bila mak ayah yang jauh ada time birthday.. “

” Allahu, sed1h tersent0h jgkk tengok video ni. saya yang terikut menang1s. Kita yg tgk pun meleleh air mata. Selamat harijadi Memey.. “

” Ala, t0uching plk tengok. Ramai ank perantau tak dpt balik jumpa mak ayah sbb c0v1d ni. Bertabahlah semuanya..Happy Birthday memeysuhaiza semoga murah rezeki, panjang umur & sentiasa dirahmati Allah S.W.T selalu.. “

” Ya Allah.. Tak terasa air mata saya jat0h. moga Allah swt beri saya kesempatan untuk jumpa Mak Dan bapak saya. Selamat hari lahir Memey, semoga berbahagia selalu.. “

” Surpr1se betoi, sed1hnyaa. Tak sedar airmata mengalir.. rindu kat arw4h mak. Sangat t0uching norman hakim, terbaik keep on doing the best for your family.. “

Alhamdulillah, rezeki Memey dapat bertemu ibu dan ayah di hari istimewa. Peminat juga ikut terharu melihat reaksi Memey itu. Semoga Memey sentiasa dikurniakan rezeki yang melimp4h ruah dan gembira selalu bersama insan tersayang. Happy belated birthday Memey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim, IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..