Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Laa baru tahu Bella penyanyi lagu Diari Ramadhan Rafique.. ” – Netizen

Video Bella Astillah Menyanyikan Lagu OST Drama Diara Ramadhan Rafique Raih Perhatian Peminat. Ramai Tak Tahu Bella Rupanya Penyanyi Lagu Latar Drama Ni. Alahai Mengimbau Kenangan Betul !!

Setiap kali tibanya bulan Ramadhan, pastinya ramai yang mengimbau drama popular suatu masa dahulu berjudul Diari Ramadhan Rafique. Berkisar tentang anak mat saleh yang pulang ke kampung untuk berpuasa, ianya antara drama fen0mena pada ketika itu.

Di sebalik populariti drama Diara Ramadhan Rafique ini, lagu OST nya yang dinyanyikan oleh Bella Astillah menjadi kesukaan ramai. Rupanya ramai yang tidak tahu Bella adalah penyanyi latar lagu OST drama tersebut.

Tealive

Meninjau entry di akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Bella menyanyikan kembali lagu ini atas permintaan para peminat. Kata Bella, ini adalah versi suaranya sudah besar.

‘Sehari berpuasa terasa sungguh dahaga’, itu antara bait lirik lagu OST ini. Alahai suara besar pun tetap sedaplah suara Bella. Cuma suara dahulu seperti suara kanak-kanak. Ramai tak sangka suara Bella rupanya.

High Heel Sandals

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih hampir 29 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ramai yg tgok cerita rafique omputeh tu, mmg tunggu dpn tv. cuma x ambil tau je sapa yg nyanyi lagu latar tu.. “

” Wei sump4h layan citer tu tiap hari tapi sump4h tak tahu bella rupanye penyanyinya.. Teringat dulu2 bulan posa setiap petang dok depan tv tgok diari ramadan raffiq rindunyaaa zaman kecik.. “

” Baruku tahu bella rupanya penyanyi lagu diari ramadhan rafique.. ramai tak tahu sape nanyi lagi ni… padahal tngok cite ni da lama.. “

Tudng Kyra

” Terimbau zaman diari ramadhan rafiq.. Ramai tak tahu ini lagu Bella kan.. Kita pun baru tahu haha.. “

” Baru tahu Bella yang nyanyi lagu ni.. Memang duduk tunggu cerita tu petang-petang dulu. Memang cute la suara ost tu, tak sangka Bella.. “

” Baru tahu Bella yang nyanyikan lagu ni. Sedapnya suara Bella, favourite drama kita dulu-dulu ni.. “

” Laa baru tahu siapa empunya suara OST ni, adui dah berapa tahun dulu punya cerita ni. Auto teringat bulan puasa zaman-zaman sekolah dulu.. “

Merdu suara Bella, ramai yang layan drama ni tetapi tidak tahu itu suara Bella. Apa-apa pun, semoga Bella Astillah terus maju jaya dalam karier nyanyiannya ini dan dimurahkan rezeki yang tidak put0s-put0s.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

BAWAL INSTANT TIE BACK

Mermaid Balloons 2

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT