” Kita yang rasa happy tengok Ainul dah boleh pergi sekolah.. ” – Netizen

Video Terbaru Adik Ainul Mardhiah Pergi Ke Sekolah Raih Perhatian Ramai. Baiknya Ainul, Tak Menang1s Pun. Comel Je Rambut Tocang Ikat 2 Tu. Sempat Lagi Walid Rekod Video Ainul Sembunyi-Sembunyi Yer !!

Nama adik Ainul Mardhiah pernah menjadi viral sebelum ini. Kini masa telah berlalu dengan pantas, Ainul semakin sihat dan menjalani kehidupan harian seperti kanak-kanak yang lain di samping keluarga tersayang.

Yang terbaru, menerusi akaun Instagram, bapa Ainul iaitu Ahmad Safiuddin Ahmad Razak telah berkongsi video terbaru Ainul yang kini sudah dihantar ke sekolah khas. Menurut Safiuddin, Ainul hanya dihantar ke sekolah berkenaan hanya sekali seminggu.

Di sekolah berkenaan, Ainul turut diajar melakukan aktiviti yang melibatkan fizikal. Difahamkan aktiviti itu melibatkan pergerakan kaki dan tangan, berjalan dan melompat dan sesuai dengan peringkat umur Ainul.

Kelihatan Safiuddin sempat merekod seketika video Ainul berada bersama cikgunya. Ainul tidak menang1s walaupun dit1nggalkan oleh bapanya. Alahai baiknya Ainul, Alhamdulillah kini sudah dihantar ke sekolah dan boleh bergaul dengan kawan-kawan yang lain.

Jom tonton video Ainul di bawah :

Perkongsian ini menerima kata-kata positif daripada pengikut-pengikut Ainul di Instagram. Rata-rata mereka memberi kata-kata semangat kepada Ainul. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” All the best Ainul.. Go go ainul.. u can do it.. Semoga ainul bertambah sihat.. Sayang Ainul.. Comelnya ikat tocang 2.. “

” Semoga ainul kuat dan rajin. Amen.. Wa dah skolah Ainul.. Semoga Ainul bertambah sihat… Good job girl.. Keep strong Ainul.. “

” Kita yg rasa happy tgk ainul dah blh pergi school.. Pandai adek ainul kannn.. Ainul pasti boleh.. “

” Yeayyy ainul dh skolah.. tak pe pelan2.. insyaAllah Ainul pasti boleh.. Semoga Ainul sentiasa di bawah jagaan Allah swt.. “

” Wah sayang nya ainul nie, ainul boleh.. ainul hebat… Ainul kuat… Cantik nya ainul pergi sekolah.. “

” Bagus ainul tak nang1s, Ibu love u ainul.. Pandai ainul.. Semoga Kita dapat jumpa di Tangkak Raya nanti yeeee.. “

” Melibatkan aktiviti fizikal, seperti tangan dan kaki.. contoh aktiviti mot0r kas4r dgn berjalan atau melompat mengikut peringkat umur kanak2. Go go ainul.. u can do it.. “

Melihat anak-anak membesar dengan sihat di depan mata adalah satu perkara yang paling berharga buat ibu bapa. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ainul sentiasa sihat walafiat, cerdas dan cergas dan menjadi anak yang solehah. Amin..

Silakan SHARE…

Sumber : IG ahmadsafiudinn

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..